Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kaptál valami érzéstelenítőt...

Kaptál valami érzéstelenítőt szülésnél?

Figyelt kérdés
én nem, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hányan szültek nélküle, mert amiket olvastam, azok alapján nagyon sokan kaptak valamit...
2010. júl. 28. 00:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Gázt szívtam, de nekem nem jött be :-) de legalább lefoglalt....
2010. júl. 28. 16:14
 22/26 anonim ***** válasza:
nem kértem, de nem is adhattak volna, már négy ujjnyira ki voltam tágulva,amikor a szülőszobára mentem, akkor meg már nem lehet.de mint írtam nem is akartam volna.
2010. júl. 28. 17:26
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem kaptam
2010. júl. 28. 17:47
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem kaptam,pedig kértem.Mire beértünk már nem adtak,mert ki voltam tágulva.Gázt szívtam volna,de azt meg nem tudtam használni.Párom is próbálta,neki sem sikerült.Amint kibújt a baba csak kellemes fáradságot éreztem,semmi mást.Utólag örülök,hogy így történt.De akkor bármit megadtam volna értte.
2010. júl. 28. 20:12
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy terveztem még mikor kiderült, hogy csak Edával szülhetek! Majd egy vérvizsgálatnál kiderült, hogy nem kaphatok! Akkor bepánikoltam! Még volt 6 hét szülésig. Elég volt, hogy a végén már ne foglalkozzak a fájdalommal. Nevetve mentem 4 ujjnyival a kórházba, tehát ha kaphattam volna se adták volna már be, mert túlságosan kinyíltam észrevétlen. Az utolsó 1,5 óra azért kimerítő volt, akármit megadtam volna, hogy kicsit csillapodjon a fájdalom mértéke. Még mondtam is a doktornőmnek, hogy nem érne rá kivenni belőlem, mert örülnék neki, de mondta, hogy mindjárt tolhatok, nyugi! Igaza volt, mikor már elviselhetetlen, akkor már vége is van.
2010. júl. 28. 22:46
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem kaptam.Nem volt rá idő:)
2010. júl. 31. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!