Kaptál valami érzéstelenítőt szülésnél?
Figyelt kérdés
én nem, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hányan szültek nélküle, mert amiket olvastam, azok alapján nagyon sokan kaptak valamit...2010. júl. 28. 00:18
11/26 anonim válasza:
Az első babámat EDA-val szültem,a 2.nál nem kértem semmit.
12/26 anonim válasza:
Nekem oxitocinos (indított) szülésem volt. Nem akartam tágulni, sokáig húzódott a vajúdás. Nekem megkérdezte a szülésznő, hogy kérek e, és infúzión adott algopirint. Tehát nem nagy csillapításra kell gondolni. Talán, mintha kicsit jobb lett volna. :)
13/26 anonim válasza:
Nem akartam kérni, de 13 óra hossza után rábeszéltek. Nem bántam meg. :)
14/26 anonim válasza:
két szülésem volt, egyiknél sem kértem semmit!
15/26 anonim válasza:
Gázt szívhattam volna, de nem kaptam a maszkba levegőt, a fájdalomcsillapítás annyiból állt, hogy gátmetszés előtt kaptam egy érzéstelenítőt.
16/26 anonim válasza:
Az elsőnél kaptam edát, a másodiknál rosszul lettem a próbaadagtól, ezért nem adták be. A többinél nem kértem.
18/26 anonim válasza:
EDA-t kaptam, előre megbeszéltem, hogy ha lehet, kérek. Indítottak, megvárták, amíg két újjnyira tágultam, akkor adták be. Nagyon jó volt, mert addigra már nagyon elfáradtam a fájásokban, nehezen és lassan tágultam.
19/26 anonim válasza:
Nem kaptam, pedig kértem :) Kibírtuk így is :))
20/26 anonim válasza:
nem kértem, nem kaptam, és legközelebb sem szeretnék kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!