Szülésnél milyen érzéstelenítőt szeretnétek kérni? Miért? Egyáltalán kérni kell?
szia,
Ha szeretnél akkor kérni kell igen.
Én az első bébit epi nélkül szültem.
Remélem a másodikat is sikerül így megszülni.
Csak ott tudod eldönteni, hogy kell e, lehet e epidurális.
Ha gyorsan tágulsz akkor nincs értelme, mert elhúzódik a szülés.
Szió!
Epidurális van és hát ha szeretnél kérhetsz de ezt a szülésnél kell eldöntened.
Boldog Baba várást!
37+5 hetes pocis
Szia ! Én azt ajánlanám neked, hogy előbb érdeklődj utána, hogy ott ahol szülni fogsz milyen fájdalomcsillapító módszereket lehet igénybe venni, mert létezik más is, nem csak az epidurális, bár kétség kívül azt mondják ez a leghatékonyabb, de ahol én szültem ott a főorvos álláspontja a következő: itt még mindenki megszült fájdalomcsillapítás nélkül is!
Könnyű szülést kívánok!
Én epit nem akartam semmiképp kérni, úgyhogy a szülésznő javaslatára egy görcsoldó kábító koktélt kaptam a popóba. (No-Spa + Papaverin) Kb. 2 órán át tartott a hatása, de valóságos megváltás volt. Igazából a fájásokat ugyanúgy lehetett érezni, csak letompította az agyamat, és minden mást teljesen ki tudtam zárni. A fájások közti szüneteket egyszerűen végigaludtam. Csak halványan dereng, hogy miről beszélgettem akkor a férjemmel. :)
Ezt is jókor kell megkapni, különben a legkeményebb résznél nem hat. Nekem pont azelőtt múlt el, hogy jöttek a tolófájások, úgyhogy azt már teljes erőbedobással tudtam csinálni. A köv. gyereknél is így szeretnék szülni.
Köszönöm a válaszokat!
Boldog babavárást mindenkinek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!