Mennyire reális elképzelés az, hogy esetleg gyalog
mennék szülni?
Figyelt kérdés
Kb 15-20 perc sétára van tőlünk az a hely, ahol szülni szeretnék. Nincs autónk, így elkezdtem gondolkodni, hogy hogyan fogunk így bemenni. A lehetőségeink ugye taxival, gyalog vagy busszal.
Busszal 5 perc lenne, de azt inkább mellőzném.
Taxit azért nem nagyon szeretném, mert nekem valahogy furcsa érzés lenne ilyen helyzetben egy idegennel, egy idegen autóban ülni, úgyhogy én szívem szerint begyalogolnék, főleg ha jó idő lesz, de ez nem tudom mennyire reális elképzelés. Szerintetek?
Ha már előtte pár nappal betudsz feküdni akkor nem gond. De ha épp magzatvíz elfolyás után akarsz akkor nem tudom mennyire lenne erőd hozzá.
2020. ápr. 21. 13:48
2/11 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Programozott császárod lesz? Akkor oké, hogy besétálsz a kórházba, meg cipeled a táskákat. De ha otthon elkezdődik a szülés, fájások, magzatvíz folyás, elég nehéz lesz fájásokkal együtt 15 percig sétálni a kórházig. Szerintem ha nincs más lehetőséged, menj taxival.
2020. ápr. 21. 13:50
3/11 anonim válasza:
N@lunk ugyan 5 perc séta a kórház, de nekem akkor így is 10-15 perc volt az út gyalog, mer még kellett állnom a fájásokkor. Van autónk, de olyan hülye a helyzet, hogy autóval több az út, mint gyalog, szóval én ink gyalog mentem. Nem bántam meg, a férjemmel végigröhögtük az utat, hogy mit szerencsétlenkedek. Most ismét terhes vagyok, ismét gyalog készülök, de a 15-20 perc séta szerintem az sok.
2020. ápr. 21. 14:02
4/11 anonim válasza:
Én is hasonlón gondolkodok. Nincs autónk, busszal kb 1 perc lenne, taxival 5 perc mivel egyirányú utca és kerülni kell, gyalog normál esetben 10 perc. (800 méter)
Én meglátom, hogy hogyan tudok járkálni vajúdás közben, lehet ezzel is segítem a dolgot, úgyse javasolja senki, hogy a hátadon feküdj. Persze ha annyira fáj, hogy majd összeesek, akkor hívok egy taxit.
2020. ápr. 21. 14:06
5/11 anonim válasza:
Sok mindentől függ.
A feleségemnek az utolsó két hónapban úgy fájt a háta, hogy 50 métert nem tudott megtenni...én nem alapoznék erre.
2020. ápr. 21. 14:06
6/11 anonim válasza:
Felejtsd el, ennyit nem fogsz tudni sétálni, ha beindul.
2020. ápr. 21. 14:08
7/11 anonim válasza:
Ez a helyzettől függ.Nekünk messzebb van a kórház,gyalog nem lehetne oda menni még nem terhesen sem.Van autónk,de mikor elfolyt a magzatvíz én mentőt hívtam,mivel a férjem dolgozott.Azonnal hívtam és utánnam jött a kórházba,ami autóval 15 perc.
2020. ápr. 21. 14:31
8/11 anonim válasza:
Szerintem megtarthatod mint opciót. Az se mindegy mikor kell menni, az se hogy indul. Nekem a fiam magzatvíz folyásánál indult de 9 órakkor. 10 körül kezdte húzni a főt a lábam, 11-kor már voltak fájások, de vígan tudtam trècselni közben. Délben már kicsit más volt a helyzet. Vagyis én így simán be tudtam volna sétálni, de ezt már csak utólag tudja az ember. Legyen 2-3 forgatókönyved és mikor eljön az idő aszerint dönts ami a helyzethez illik.
2020. ápr. 21. 15:04
9/11 anonim válasza:
A kórház parkolójából a szülészet 5 perc séta. Fél óra volt odaérnem.
2020. ápr. 21. 16:36
10/11 anonim válasza:
Nekem az orvos mondta, hogy sétáljak, ha tudok, nekem is olyan 20 perc...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!