Bevallalnatok az iskolat ami gyalog 45 perc, biciklivel 15-20 perc lenne?
Kulfold, 5 evesen lesz iskolas a lanyom. Szuper iskola, de tomegkozlekedes nelkul, autom nincs.
Ami kozel van az nem olyan jo iskola.
Télen is tudod vállalni a gyaloglást/biciklizést?
Miben jobb iskola ez, mint egy közelebbi?
Én nem szívesen vinném gyalog a gyerkőcöt suliba, ráadásul a munka mellett el sem tudom képzelni, hogy nekem napi egy óram legyen délelőtt oda-vissza sétálni:/
Elso, allampolgar vagyok, itt eltem / elek!
Azert mertem megjegyezni, hogy kulfold, hogy ertheto legyen az 5 evesen iskola dolog. Vezetni pedig egeszsegugyi okok miatt nem tudok.
Egyeb bunko beszolas ?
A munkam rugalmas, ugyhogy az nem gond. Inkabb a gyerek " erdeke " miatt, hogy hamarabb kelni mert ugye messzebb van, er- e ennyit...
Igazabol a kozelebbinek nincs olyan jo hire , viszont az 5 perc gyalog.
De lehet az lesz, esoben , hoban gyalogolni ... hat nem tudom.
"sok rola a rossz velemeny, de ugyanugy vannak jok is. Mig a masikrol meg mindenki aradozik"
a közelibe adnám - mert jó érzés a kisgyereknek, hogy közel az otthona! És igaza van Achillesnek: a tanító a legfontosabb - nem a listán a hely, nem az áradozások és szóbeszédek. 9 év alatt a tanító a legfontosabb. Legyen kedves, figyelmes és pedagógiailag szakképzett. Ismerkedjetek meg vele. Később ráér majd középiskolában szuper helyre menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!