Aki nem fogadott orvosnál szült, azoknak mi a tapasztalata? Érdemes fogadott orvosnál szülni?
Nem fogadtam orvost, én meg vagyok elégedve a kórházi, sztk-ás ellátással, nálunk nagyon jól működik, és nem kell sokat várni. Volt hogy korábban behívtak vizsgálatra, meg uh-ra. Másfél hónap múlva szülök, még nincs tapasztalatom aaról.
Viszont 2 ismerősöm is megbánta, hogy fogadtak.
1-es vagyok. Volt olyan, akinek hamarabb beindította az orvos a szülést, mert a kiírt időpontban ment síelni.
Na meg vannak orvosok, akik hébe-hóba benéznek szülés közben, mondják jó, majd jövök még, és eltűnnek. Tudom nem minden orvos ilyen, de aki fogadni akar, az járjon utána alaposan!!
És nyugi, nem hagynak magadra, ha baj lesz, segítenek, ezért vannak ott nővérek, dokik.
Mindháromnál fogadott orvosom volt.
Elsőnél beakadt a baba mindkét válla. A doki nem tudta mi legyen, az osztályról minden doki rohant oda. Azt sem tudom, hogy szedték ki belőlem... A varratom hamarabb kiszedte mert ment szabira, szétnyílt itthon, belázasodtam, egy tortúra volt az egész.
Másodiknál a szülés napján eltörte a doki a karját...
Harmadiknál elment nyaralni...
Ezek alapján nem érdemes fogadni.
2x szültem, nem fogadtam. Nem magánba jártam gondozásra, csak az integrált tesztért fizettem a másodiknál.
Nem volt belőle hátrányom, elláttak, odafigyeltek, alaposak voltak. Nem éreztették velem, hogy nem fogadtam.
(Szent Imre kh)
Harmadik terhességem. Első kettőnél volt, most sztk-ba mentem, csak genetikai uh-kat csináltattam magánban. Azért nem fogadtam most, mert nem adott annyi pluszt, amibe került. Ugyanúgy 5 percig voltam bent, ok, hogy szebb környezetben és szebben mosolygott az orvos, de ennyi.
Mindkét szülés alatt alig láttam, mert épp ügyeletes volt és sokan voltunk. Szóval harmadiknál úgy döntöttem, hogy nem fogok ezért havi 15ezret fizetni+150et a szülésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!