Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ez a koronavírus...

Szerintetek ez a koronavírus bármi hatással bír majd a szülésre/vizsgálatokra?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt, hogy látogatási tilalom alatt apuka bejöhet-e szülésre vagy esetleges karantén esetén vizsgálatra hogy megyünk. Kórházban tartózkodás ideje változhat- e. Vagy úgy általában ki mit hallott, gondol erről?

Én május végén fogok szülni Szegeden, tudom addigra sok változás lehet. De egy picit ideges vagyok emiatt, hogy mi lesz ha itthon is nagyon sok beteg lesz.

Köszönöm!

2020. márc. 11. 09:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Április 30ra vagyok kiírva. Engem is stresszel a kialakult helyzet, meg hogy mi lesz ezután a kórházban, de én azért réménykedem benne, hogy a nőgyógyászokat nem mozgósítják a koronás betegekhez, mert (bocsánat hogy ezt mondom), de egy újszülött fontosabb, mint egy 85eves lélegeztetőgépes..
2020. márc. 21. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!