Szerintetek ez a koronavírus bármi hatással bír majd a szülésre/vizsgálatokra?
Értem ez alatt, hogy látogatási tilalom alatt apuka bejöhet-e szülésre vagy esetleges karantén esetén vizsgálatra hogy megyünk. Kórházban tartózkodás ideje változhat- e. Vagy úgy általában ki mit hallott, gondol erről?
Én május végén fogok szülni Szegeden, tudom addigra sok változás lehet. De egy picit ideges vagyok emiatt, hogy mi lesz ha itthon is nagyon sok beteg lesz.
Köszönöm!
Én is tartok attól h nagyon hosszú időre bent ragadunk a kórházban, úgy h a férjem be sem jöhet.
Veszélyeztetett terhes vok ikrekkel, így fenn áll a koraszülés veszélye. Most vok 32 hetes, tehát már bármikor elindulhatnak 😥.
Nem is tudom h ez az egész látogatási tilalom h működik....
Akkor hogy hozzák be azt amire esetleg szükség van (pl kaja, mert azért a kórházi koszt igen kevés egy szoptató anyának) vagy pelust?
Sosem voltam még kórházban csak a lányom születésénél. Szóval érdekelne h hogy működik ilyenkor a dolog
14-es, itt a portáig engedik a csomagot bevinni. Egyenlőre. De emiatt én is aggódok. 2 hétre nem lehet csomagolni, így is tele van egy közepes bőröndöm pelenkaval , betétekkel , meg a baba kötelező dolgaival.
Ráadásul én is speciális dietan vagyok, kb éhen is halok ha nem hozhatnak kaját.
Azért ilyenkor örülök h lehet már képeket küldeni, videó telefonálni stb....
Legalább így láthatja a férjem a kicsiket és láthatjuk egymást.
Igen. Valóban már hétfő óta ahogy láttam a látogatási tilalom táblát, arra készülök h ez bizony kemény lesz...
Félek h hosszú kórházi napok, hetek elé nézünk 😫
Ma reggel mar felroppent hogyha durvul a helyzet, akkor szulesre nem mehet majd be kisero... De ahhoz tényleg durvabb helyzet kell.
Es nem ertem hogy vannak még mindig olyanok akik dobaloznak itt a panikkeltessel meg legyintenek... Ajánlom nekik h setaljanak be egy eszak olasz korhaz intenziv osztalyara ahol kaosz es fejetlenseg van a kialakult helyzet miatt es özönlenek a kórházba a sulyos esetek (nem, nem csak idosek es egyeb betegek...). El kint rokonom, tudom miről beszelek. Na ezt szeretnenk elkerulni itt Morszagon ahol amugy is romokban az egészségügy. Nyilván nem kell panikolni, de legyünk felelősségteljesek es figyeljünk magunkra es egymasra!
Itt sem önmagában a vírussal van a gond.. iszonyú gyorsan terjed ha egyszer beindul, súlyos tüneteket okoz, és nem bírják el a kórházak.
Örülnék ha az a döntés születne, hogy bezárják az iskolákat, ovikat, egyetemeket.. meg kell előzni a járvány kirobbanását, és ez minden csak nem pánik keltés.
Nálunk a munkahelyen is komoly lépésekre készülnek, ha a fertőzöttek száma elér egy adott szintet. Az idősebbeket pedig már hétfőtől home office-ra küldték. Na mindegy, nem ez volt a téma.
Bízzunk abban hogy ezek az intézkedések elegendőek lesznek ahhoz, hogy húzzuk az időt, és egy Apás szülés elmaradását, illetve kórházi karantént nem jelent majd ránk nézve.
Nekem például első gyerek, 1,5 hét múlvára vagyok kiírva és szeretném a férjemmel végig csinálni. Neki is szüksége van erre, nem szeretne lemaradni, viszont nekem még annál is jobban szükségem van az ő jelenlétére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!