A szülés utolsó hány órája az, amikor már tényleg kibírhatatlanul fáj?
1 és negyed óra alatt született meg a lányunk, úgyhogy nekem az utolsó 1 óra volt kemény :D
Két fájás között teljesen fajdalommentes, és enyhén indul erősödik bitang majd gyengül a fájás. Én kértem a férjem hogy gépen nézze és mondja ha már lefelé megy at nst görbe mert akkor tudtam hogy mindjárt vége. 5 perces fájásokkal kezdtem, pillanatokon belül 2 perces lett. Azért volt ilyen gyors szülés mert az aznapi vizsgálaton derült ki hogy már 3,5 ujjnyira nyitva van a mehszaj, úgyhogy burkot repesztett a doki, mert mondta, hogy ha otthon folyik el, lehet hogy nem érünk már be a kórházba. Nem is volt baj, mert már bele volt kakalva a magzatvízbe
Nagyon köszönöm a válaszokat! És ez az NST gép a vajúdás alatt végig az emberre van csatolva? Fel lehet kelni/ lehet mozogni tőle?
Érdekes, mert az én fejemben az volt, hogy a kitolásnál a legrosszabb, de sokan írjátok, hogy nem akkor. Most vagyok 15 hetes, és próbálok lélekben rákészülni a dolgokra.
A menstruációs görcseim iszonyú erősek szoktak lenni, gyógyszer bevétele nélkül volt, hogy el is ájultam / nem tudtam a padlóról felkelni egy órán keresztül. Viszont azokban nálam nem szokott lenni szünet, egyik görcs után rögtön kezdődni szokott a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!