Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés utolsó hány órája...

A szülés utolsó hány órája az, amikor már tényleg kibírhatatlanul fáj?

Figyelt kérdés
Mert gondolom, a vajúdás elején még ritkábbak a fájások, rövidebbek is, és nem is olyan erősek. Az utolsó hány óra a brutális? Ti kértetek/ kaptatok fájdalomcsillapítót?
2020. febr. 22. 22:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

1 és negyed óra alatt született meg a lányunk, úgyhogy nekem az utolsó 1 óra volt kemény :D

Két fájás között teljesen fajdalommentes, és enyhén indul erősödik bitang majd gyengül a fájás. Én kértem a férjem hogy gépen nézze és mondja ha már lefelé megy at nst görbe mert akkor tudtam hogy mindjárt vége. 5 perces fájásokkal kezdtem, pillanatokon belül 2 perces lett. Azért volt ilyen gyors szülés mert az aznapi vizsgálaton derült ki hogy már 3,5 ujjnyira nyitva van a mehszaj, úgyhogy burkot repesztett a doki, mert mondta, hogy ha otthon folyik el, lehet hogy nem érünk már be a kórházba. Nem is volt baj, mert már bele volt kakalva a magzatvízbe

2020. febr. 24. 02:00
 22/25 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! És ez az NST gép a vajúdás alatt végig az emberre van csatolva? Fel lehet kelni/ lehet mozogni tőle?

Érdekes, mert az én fejemben az volt, hogy a kitolásnál a legrosszabb, de sokan írjátok, hogy nem akkor. Most vagyok 15 hetes, és próbálok lélekben rákészülni a dolgokra.

A menstruációs görcseim iszonyú erősek szoktak lenni, gyógyszer bevétele nélkül volt, hogy el is ájultam / nem tudtam a padlóról felkelni egy órán keresztül. Viszont azokban nálam nem szokott lenni szünet, egyik görcs után rögtön kezdődni szokott a következő.

2020. febr. 24. 11:59
 23/25 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, akkor gondolom, végül örültél, hogy ilyen hamar lezajlott nálatok minden!
2020. febr. 24. 12:01
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. A babám belekakilt a magzatvízbe, így amíg el nem kezdődtek a fájások bokrepesztes után, addig zuhanyoztam, maszkaltam, pisiltem... Amikor jöttek a fájások mondták hogy rám kell tenni a gépet mert nézni kell a baba szivhangjat. Ahol én szültem ott ez fix volt, tehát utána már nem tudtam mászkálni max az ágy körül labdazni terdelni stb, de igazából már nem is volt rá idő mert mikor mondtam h mostmar nagyon fáj megvizsgált a szülésznő es mar hívta is a dokit mert már érezte a fejét...
2020. febr. 24. 16:07
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanis vannak mobil szivhangfigyelők is amivel lehet mászkálni, de ha még a vajúdás elején vagy nem igazán szokták rarakni az emberre
2020. febr. 24. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!