Tényleg igaz, hogy szüléskor bemehetnek a tanulók?
Maximálisan igaza van a 40-esnek!
Ki beszélt oktatókórházról?! Ott bemehetnek OK, de én nem láttam, hogy a kérdező egy szóval is említette volna, hogy oktatókórházban fog szülni.🤷🏽♀️ Ahogy a 40es SEM OKTATÓKÓRHÁZRÓL BESZÉLT!
Felháborodva meg pont azok voltak, akik nem értik miért ne mehetne be akár egy csapat idegen tanuló a szülésedre, meg mit kell ezen hisztizni, meg ugye vannak a prolik, mint pl a 41, aki csak ilyen primitív módon tudja kifejezni magát.
Nehogy már az legyen tényleg lehordva, aki úgy akar szülni, hogy azt nem nézi végig egy rakás idegen! Vannak, akik szégyenlősebbek és nem akarják, hogy az indokoltnál többen nézzék a hátsóját. Nagy dolog. Nem értem miért kell így nekiesni a másiknak... Így is baromi kiszolgáltatott állapotban érzi magát az ember szüléskor, én legalábbis, semmi szükségem nincs még tanulókra is. Nézegessék azt, aki "tök mindegy kik látnak és hányan" elv alapján gondolkodik.
A gyereknevelést pedig pont hogy a 38 hozta fel és ő kezdett el ismeretlenül személyeskedni, hogy jaj szegény gyereketeknek ne tanítsátok azt a hülyeséget, hogy joguk van nemet mondani arra, ami őket esetlegesen zavarná.
Amúgy elszomorító, hogy az ember nem mondhatja el a véleményét anélkül, hogy néhányan ne támadnának rá, úgy mintha minimum megölt volna valakit.
Akinek meg csak annyira futja, hogy "hisztis P*icsa", ugye kedves utolsó előtti, azt inkább nem is kommentálják, milyen érdekes hogy másoknak sikerült személyeskedés és trágárkodás nélkül is kifejetnie magat. Nem baj, legalább látjuk te majd mire tanítod a gyereked, ha valaki nem ért vele egyet, azt le kell p*icsázni.😒👏👏
Nem oktató kórház.
Engem marhára feszélyezne és hátráltatna, ha a szükséges embereken kívül odacsődülne még 8-10 ember nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!