Pánikroham miatt indítanak?
Figyelt kérdés
Ha bevisz a mentő egy paniroham miatt, amitől megy fel a vérnyomásom, elindítják a szülést?2020. febr. 1. 10:25
1/2 anonim válasza:
Ha súlyos, és elég idős a terhesség, akkor lehet, hogy indokoltnak látnak egy csáazárt. De az indításnak semmi értelme egy ilyen szituban.
2/2 anonim válasza:
Nem.
Én pánikbeteg lettem a terhességem alatt, több rohamom is volt, eleve nem kerültem vele kórházba. Amikor pedig a 36. héten odakerültem alhasi görcsök és vérzés miatt és toxémiát diagnosztizáltak nálam és napi 3-szor szednem kellett gyógyszert, mert onnantól fogva magas volt a vérnyomásom, mégsem indítottak. Akkor indítottak, amikor ennek ellenére ment az egekbe a 38. héten a vérnyomásom és szivárgott a magzatvizem. Akkor szültem.
Kapsz egy vérnyomáscsökkentőt, amitől lemegy a vérnyomásod, kicsit megfigyelnek, hogy megnyugodj és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!