Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miben különbözött a második...

Miben különbözött a második császármetszésetek az elsőtől?

Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 05:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Maga a műtét tovább tartott (lettek összenövéseim), és miután elmúlt az érzéstelenítő erősebbek voltak a méhösszehúzódások, mint az elsőnél.

Másban nem volt jelentős különbség :)

2020. jan. 9. 07:48
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Nyugodtabb voltam, mert tudtam, mi fog történni. Nem cseszegettek, hogy "nem sikerült megszülni".
2020. jan. 9. 08:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Idegesebb voltam. Az első abszolút nem viselt meg, de ez a második borzalmas. Erős méhösszehúzódások vannak. Eléggé fájdalmas.
2020. jan. 9. 08:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobban féltem, mert tudtam mi vár rám. Ehhez képest sokkal gyorsabb volt a felépülés,
2020. jan. 9. 08:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a műtét sokkal rosszabb volt, pánikoltam és hánytam is (kikötözve király volt 🙄). Viszont a felépülés szuper gyors volt, a férjem csak lesett, hogy az elsőhöz képest hogy söpörtem a folyosón. 😄
2020. jan. 9. 10:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A műtét ugyanolyan volt, a felépülés a másodiknál sokkol gyorsabb volt, kevésbé fájt a seb, ellenben kötényhasam lett.
2020. jan. 9. 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A műtét kb. ugyanolyan volt (hányinger, ájulásérzés, "kis" halálfélelem :)) A másodiknál szerintem jobban beszedáltak, mert a 6 órát tiszta kómában töltöttem, pl. nem bírtam még szólni se, hogy nagyon melegem van nyáron paplannal betakarva. A hegem szebb lett másodikra, úgyhogy jó, hogy az előzőt kivágták. Felkelni ugyanolyan rossz volt, az utófájások meg sokkal rosszabbak voltak szoptatáskor meg az oxitocin injekciónál, viszont összeségében bátrabban jártam-keltem és hamarabb felépültem belőle, talán mert már tudtam, hogy minden nap jobb lesz.
2020. jan. 9. 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Rosszabb volt a műtét, sokkal többet éreztem belőle, nagyon szar volt. Hatott az érzéstelenítő, de szerintem keveset kaptam, mert hanen is kimondottan fájdalmat éreztem, annak a határán volt. Utána viszont jobb volt, tudtam, nire számítsak, mit kell csinálni, így könnyebben felálltam, hamarabb kaptam össze magam. 6 órával utána már hoztam is ki éjjelre a fiamat a csecsemősöktől.
2020. jan. 9. 13:26
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Az elsőnél indítottak. 7 óráj vajúdtam keményen a dokim kézzel is tágított (ezt senkinek se..) 8.órában sürgősségi császár. Fáztam iszonyatosan, kimerültem baromi éhes voltam. Nehezen épültem sok vért vesztettem toxémiás voltam, annak ellenére hogy nem hagytam el magam. Megviselt lelkileg fizikailag, hogy a lányomat elszállították másik város PIC osztályára.

A másodiknál 39.heti vizsgálatkor közölte a dokim megyünk a műtőbe. Fenyegető hegszétválás miatt. A hegemet alig tartotta valami de azon kívűl mindenem összenőtt mindennel, a méhemet ki se tudták emelni lányomat úgy nyomták ki belőlem. A vastagbelem megcsavarodott a petevezetékek összenőttek, 2 órát voltam a műtőben. Sokszor éreztem hogy a gyomromban túrnak, mintha a szívemet nyomkodnák, a tűdőmet préselnék. A lámpa búrában láttam ahogy "kibeleznek" Másnap bélgyulladást kaptam, még 1 hetet húztam bent. De hiába volt nehezebb, komplikáltabb a második sokkal gyorsabban gyógyultam. Kevésbé viselt meg mint az első.

2020. jan. 9. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
A második jobb volt, mert fájdalommentes volt. Az elsőnél sajnos mellészúrták a gerincérzéstelenítőt, brutál mód fájt, mint egy élveboncolás. A másodiknál semmit sem éreztem, felüdülés volt.
2020. jan. 10. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!