Ha nem indíthatják meg a szülést, és nem indul meg magától, akkor mi lesz?
Császárral szültem másfél éve,hétfőn be kell feküdnöm a kórházban 39 hetesen,de azt mondák,hogy mivel császáros voltam így nem indíthatják meg,magától kell,hogy beinduljon,és ha nem indul?
Bent marad? :)))) poén :)
Volt Valaki hasonló helyzetben?
Szerintem figyelik a magzati szívhangot és ennek fényében megműtenek újra.
Úgy tudom, hogy akit már császároztak -mint minket-, annak a hagyományos szülés veszélyes.
Engem ha hagytak volna simán szülni biztos, hogy agyvérzést kapok az erölködéstől, olyan magas volt a vérnyomásom.
Nálam meginditották, méghozzá oxitocinnal. Császár után simán szültem 36. héten halott, 3,5 kg-os babát.
Semmi baja nem lett a császáros sebemnek.
Rá 1,5 évre újra simán szültem.
Most lehet hülyén hangzik,de én annyit nem akarok a kórházban lenni,mivel addig a páromnak kell itthon lenni-e a kisfiammal és az ugye rengeteg szabi,és akkor meg jövő hónapban még szinte fizetést sem kap :( bárhogy számolom minimum 2 hét max 3 hét kórház ez rengeteg!
Remélem előbb kitudom csalni a picit,ahogy a kisfiamnál is,akkor is be kellett volna feküdnöm!Csak ugye akkor már túlhordtam!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!