Másképp nem lehet? Tegnap megtévesztően erős jósjófájások miatt bekerültem a szülőszobára. A szülő anyukák nagyon kiabáltak. Engem teljesen felzaklatott.
Szia!Én 9 hete szültem,egy hang sem jött ki a torkomon.Ha kérdeztek se nagyon válaszoltam,inkább ráztam a fejem.Szerencsére jó dokim volt,elég volt ha rám nézett,tudta a választ.:)
A másik szobában volt egy császáros előkészitésre várt,ő csak a dokit hallotta meg a lányomat felsirni!
Éreztem már kellemesebbet is DE MEGÉRI!!!!!
Könnyű és gyors szülést,aztán jó babázást!!!
:)
Hasonló élményben volt részem a szülőszobán, amikor én még "csak" vajúdtam és a szomszédos helyiségben már épp megszűlt valaki... Halálrarémültem a kiabálástól.
Én összesen 33 (!)órát vajúdtam, ebből 24-et 10 perces fájásokkal otthon, a többit 3-5 percesekkel. Azt mondták ugyanis, hogy csak 3-5 percesekkel menjek be, addig próbáljak meg várni otthon, mert a saját környezetemben könnyebb elviselni ezt az időszakot. Nem volt egy leányálom, de azt mondom, talán az eddigi legdurvább menstruációs görcseim hasonlítottak a fájdalomhoz. Annál nem sokkal volt rosszabb. Én is sziszegtem, nyögtem , de összeszorított foggal, meg néhány "lazító" gyakorlattal el lehet viselni. Végül, 27 órahossza eltelte után megkaptam az epidurális fájdalomcsillapítást (mert kb. -8 dioptriás volt a szemem). Hála Istennek ma sem értem, miért kiabáltak a másik szobában, pedig nekem is kifogyott 20 percre az "epi"...
Szia!
Én sem kiabáltam.
Csak figyeltem, és nyomtam. Nem értem mi értelme a kiabálásnak, azon kívül, hogy aki hallja felzaklatódik, és a környéken levők megsüketülnek.
A doki megdícsért.
Üdv: 2 hetes babás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!