Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik a Jáhn Ferenc (Délpesti)...

Akik a Jáhn Ferenc (Délpesti) ben szültek vagy az Imre kórházban, írnátok tapasztalatokat?

Figyelt kérdés

Kinél szültetek,hogy ment a szülés,milyen fájdalom csillapítási és szülési lehetőségek voltak/vannak,ott lehetett a baba mellettetek,hogy bántak veletek és a babátokkal a kórházban,kb mennyit adtatok az orvosnak?!

Esetleg aki szülész és szülésznő nevet is írna a kórház mellé ha ajánlja vagy épp nagyon nem ajánlja azt nagyon megköszönném!:)

2010. júl. 20. 18:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

:D Akkor megvárjuk a liftet..

Köszi.

2010. júl. 22. 10:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Nagyon ajánlom!

Gyorsan ment a szülés, még egy kis komplikációval is egybevéve burokrepesztés után 2 órával meglett a baba. Lehet epidurálist kérni, és infúziót is kötnek be (fájásgyorsító asszem, így mondták). Lehet különböző szsobákat kérni vajúdás könnyítésére. Bordásfal, labda, kád, francia ágy. Nekem állva és ülve volt a legkönnyebb. hanyatt fekve a legroszabb kbírni egy fájást.

Szülésznők közül PElády Andreát, dokinak pedig Csütörtöki Attilát!!!!!! Dokinak 50et akartunk, viszont a komplikáció sikeres megoldása miatt 80 lett. Sajnos csak vajúdtam ennél a szülésznőnél, más volt ott a szülésnél (valamilyen Rita volt azt hiszem. Kicsit telt, hullámos fekete hajú. Jobban szerettem volna Andreátá ha velem van!)

A kórház nagyon szupi volt! A baba egész nap veled van. CSecsemősök rendesek, segítenek. De az értelmetlen nyavagjást én sem szeretem, ők sem. A kaja is tök jó volt! Azt ettem, nem amit hoztak be a rokonok :P

2013. máj. 20. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
3.4. és a 8.vagyok. Voltam fent a barátnőmnél a szülészeten. Tényleg nem vészes a szülészet. De szigorubbak mint az Imrében. (Nem lehet babát nézni ablakon keresztül se annyira. ) de a lényeg hogy jó az ellátás. Én azóta megszültem a 2.babám az Imrében és nagyon elégedett voltam. Ha nem lenne a dokim ott(már másik khban van) akkor vagy mennék utána a sote 2re vagy a délpestibe mennék.. Oda tartozok vagy a bajcsyba.
2013. máj. 21. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja és egyébként fent van a 8.on a szülészet,onnan frissen szülve vagy szülés elött hát... belegondolni is rossz.... Mondjuk a szülőszoba nem tudom hol van..
2013. máj. 21. 15:51
 15/15 anonim ***** válasza:
MIért baj, hogy a 8- on van? A szülészet eggyel feljebb. Lehetett a babát látni üvegajtón keresztül. Az egyágyas szobákban pedig az apuka bent lehetett egész délután minden nap!!!!
2013. máj. 25. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!