Akik a Jáhn Ferenc (Délpesti) ben szültek vagy az Imre kórházban, írnátok tapasztalatokat?
Kinél szültetek,hogy ment a szülés,milyen fájdalom csillapítási és szülési lehetőségek voltak/vannak,ott lehetett a baba mellettetek,hogy bántak veletek és a babátokkal a kórházban,kb mennyit adtatok az orvosnak?!
Esetleg aki szülész és szülésznő nevet is írna a kórház mellé ha ajánlja vagy épp nagyon nem ajánlja azt nagyon megköszönném!:)
:D Akkor megvárjuk a liftet..
Köszi.
Nagyon ajánlom!
Gyorsan ment a szülés, még egy kis komplikációval is egybevéve burokrepesztés után 2 órával meglett a baba. Lehet epidurálist kérni, és infúziót is kötnek be (fájásgyorsító asszem, így mondták). Lehet különböző szsobákat kérni vajúdás könnyítésére. Bordásfal, labda, kád, francia ágy. Nekem állva és ülve volt a legkönnyebb. hanyatt fekve a legroszabb kbírni egy fájást.
Szülésznők közül PElády Andreát, dokinak pedig Csütörtöki Attilát!!!!!! Dokinak 50et akartunk, viszont a komplikáció sikeres megoldása miatt 80 lett. Sajnos csak vajúdtam ennél a szülésznőnél, más volt ott a szülésnél (valamilyen Rita volt azt hiszem. Kicsit telt, hullámos fekete hajú. Jobban szerettem volna Andreátá ha velem van!)
A kórház nagyon szupi volt! A baba egész nap veled van. CSecsemősök rendesek, segítenek. De az értelmetlen nyavagjást én sem szeretem, ők sem. A kaja is tök jó volt! Azt ettem, nem amit hoztak be a rokonok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!