Miért nem mondhatom el a kórhában a szüléssel kapcsolatos igényeimet?
Ha előre megbeszéled (akár vajúdás alatt) a szülésznővel és az orvossal, hogy Te szeretnéd, ha nem rögtön vágnák el a köldökzsinórt, az egyáltalán nem veszi ki magát hülyén. Mivel a Te gyerekedről van szó. De ha az orvos hülye és furcsán néz rád, akkor is jogod van ilyet kérni. Ebben az esetben ne az illemmel (mármint hogy illik-e ilyet kérni, mikor ő a szakember) törődj, hanem azzal, hogy mi a legjobb a babádnak. Csak egyszer születik meg, többet ezt a pillanatot nem hozhatod vissza, ha nincs semmi baj, akkor legyen olyan ez a pillanat, amilyennek Te szeretnéd!
De ha elfogadsz még egy tanácsot: ha van rá lehetőséged, válassz bababarát kórházat, ott nem néznek rád furcsán, ráadásul ott elvileg kérés nélkül is így tesznek. Én bababarát kórházban szültem és életem legszebb élménye! Ilyet kívánok Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!