Homeopátiával kapcsolatos! Hogyan, mit kell szedni a 36. héttől a szülés megkönnyítésére?
Hihetetlen, miért nem használjátok a keresőt itt bal oldalon??? Ez a kérdés már többször volt fent, majdnem szó szerint, utoljára kb egy héttel ezelőtt...
Több verzió van, nekem ezt mondták:
- 36. héttől Arnica 15CH napi 2*5
- 37-38. hét Caulophyllum 9CH napi 2*5 hétfőtől szombatig, vasárnap Pulsatilla 15CH 1*5
- 38-39. hét Cimicifuga 5CH 2*5 h-sz, vasárnap megint Pulsatilla
- 39-40. hét Cauloph, vasárnap Puls.
- 40-41. hét Cimicifuga
Szülés indulásakor Arnica 15CH 8 óránként, Caulo+Cimici felváltva max fél óránként; ha elfolyik a víz, Pulsatilla óránként.
Szülőszobára Caulo és Cimici 30CH-t kellene vinni, de azt nem találtam itt Egerszegen semmilyen patikában, úgyhogy azokat vittem be, amiket addig szedtem. Vajúdás közben először fél-, majd negyed óránként szedtem őket, a szülésznő utasítására.
Én innen szedtem össze, jól le van írva minden. Halkan jegyzem meg, hogy nekem semmit nem ért, de kívánom, hogy neked érjen :)
Könnyű szülést!
Kinek segít kinek nem, több véleményt hallani. Én várandósság alatt kezdtem más tünetekre szedni homeopátiás bogyókat és segítettek valamennyire javítani a helyzetet.
Ami a homeopátiás szülésfelkészülést és a szülést illeti azért javasolják a bogyók szedését, hogy könnyebben és fájdalommentesebben tágulj, ne legyen szükség gátmetszésre és ne kelljen 12 órát vajúdni. Szóval az a hozzászóló, aki lehúzta nagyon, az inkább olvasson utána. Mert hiába vannak meg valakinek az ösztönei meg hiába a teste, ha valamiért nem halad a szülés vagy csak nehezen tud tágulni. Ha a bogyók segítenek benne hogy ne legyen császár belőle vagy vákuumos befejezés és hasonlók, akkor már érdemes volt szedni azt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!