Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valaki hasonló helyzetben...

HAJNALKAA18 kérdése:

Valaki hasonló helyzetben volt már? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

38 hetes kismama vagyok.

Kb 3 napja görcsöl alul a hasam, keményedik és a derekam is majd le szakad, de semmi rendszeresség nincs benne, inkább folyamatos fájdalomnak mondanám.

2 napja a hasam is megy.

Volt valaki hasonló helyzetbe? Ki meddig húzta? Nem sietetni akarom, csak kíváncsi vagyok meddig tarthat még a szenvedés 😅🤷‍♀️

2019. dec. 9. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha pihensz, fekszel meleg vízzel zuhanyzol elmúlik?

Én 37+4 hetes kismama vagyok es faj már mindenem de ha pihenek jobb, valószínűleg ha állok a gravitáció miatt feszül az egész hasam alul (amúgy 1hete már 1.5 ujjnyira nyitva volt a mehszajam) nyom, szorít, a combcsontom es a derekam is fáj, illetve úgy megyek mint a pingvin... De ha pihenek jól vagyok

Ha nem múlik es folyamatosan fáj érdemes bemenni hogy minden rendben van-e, nekem a kisfiam folyamatos fájásokkal indult, mondjuk én rá 5 órával szültem is.

2019. dec. 9. 12:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Ha fekszek még jobban fáj.

Tegnap este lezuhanyoztam meleg vízbe, amíg a zuhany alatt voltam nem fájt, viszont miután kijöttem újra elkezdett fájni.

Viszont aludni tudok tőle 2-3 órát.

2019. dec. 9. 12:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is 38.hetes vagyok,és görcsölgetek egész nap,már egy hete,a derekam is fáj nagyon,mintha forró késsel döfködnének(máshoz nem tudom hasonlítani)

Pénteken voltam nst-n,mondtam a dokinak,hogy mi a panaszom,és azt mondta ez természetes,készül a szervezet a szülésre!

Kiváncsi vagyok,hogy mikor indul be a szülés!

Én már nagyon várom,szeretnék már ott tartani☺️🙈

Kitartás kérdező,hamarosan babázunk! ❤🥰

2019. dec. 9. 13:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Jajj de jó, hogy nem vagyok egyedül 🤗

Kíváncsi leszek mikor fog kibújni a kicsi kincsem.

Mindenképpen írj ha túl vagytok rajta ti is ☺️

2019. dec. 9. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen irni fogok! ❤🥰
2019. dec. 9. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Utolsó vagyok! December 15-én megszületett a kis drágánk! 😍🥰 3000 gramm,és 50 centivel😍
2019. dec. 22. 13:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok! 😍😍

Mi még mindig egyben vagyunk. 🤔

Nagyon jól érzi magát bent a kicsi kincsem. 🙈

2019. dec. 24. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!