Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mivel teltek az utolsó napjaid...

Mivel teltek az utolsó napjaid a szülés előtt?

Figyelt kérdés
Érezted hogy közeledik? Milyen tüneteket észleltél előtte lévő napokban (akár utólag is felismerve?)
2019. nov. 28. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Semmi, de semmi előjele nem volt. 41+0 napon hajnali 4-kor mint egy villámcsapás, jött egy görcs a semmiből, és onnantól rendszertelen fájásaim voltak. Este 7-re értünk be ötpercesekkel, éjfélkor megszületett a lányom. Én szerencsére az utolsó napokban is fitt maradtam, nem fájt semmim, teljesen jól voltam. Úgyhogy aktívan teltek az utolsó napok is, sokat sétáltam, rendezkedtem :)
2019. nov. 29. 00:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőn befektettek a kórházba, mert extrém módon vuzesedtem, és felment a vérnyomásom. Szerdán kiengedtek, azzal a feltétellel, hogy minden nap visszamegyek nstre. Pénteken 12kor voltam nst-n és hüvelyi uhn, mikor kijöttem elmentem wcre, mert olyan fura volt. Elment a nyákdugó, kezdődtek a gyenge rendszertelen fájások. Első baba lévén, én jóslófájásnak tippeltem, úgyhogy hazamentem, miután hazaért a férjem (4 óra körül), mondtam neki, hogy szerintem fájásaim vannak, de azért menjünk el a tervezett nagybevásárlásra, mert ez még odébb van. Este 7 körül végeztünk a vásárlással, mikor mondtam neki, hogy kanyarodjunk a kórház felé, nyugodtabb lennék ha rámnézne a doki. 5 ujjnyira nyitva voltam, úgyhogy nem engedtek haza, kaptam oxyt, és éjfélre meglett a lányom.

A doki szerint a hétfői vizesedés, és a fel szökött vérnyomásom jelezte, hogy szülni fogok.

2 nyomás között kiabáltam a férjemmel, hogy meg fog romlani a kaja a kocsiban (sajt, tej, mirelit cuccokat is vettünk), azonnal menjen haza és pakoljon ki. A férjem csak annyit mondott, hogy nem vagyok normális, biztos nem megy haza a szülés közepén, és amúgyis hidegebb van a kocsiban, mint a hűtőben (január 12, - 5 fok.)

Úgyhogy én leginkább nagybevásárláson voltam szülés előtt, és még közben is azon járt az eszem, hogy mi lesz a cuccokkal 😂😂😂

2019. nov. 29. 07:17
 13/15 khniki ***** válasza:
Nem volt semmi előjel. Jóslóm sem volt egyszer sem. Az egész utolsó hónap már kínlódás volt. Óriási és nehéz volt a hasam, nem bírtam sem állni, sem ülni, sem feküdni. Egyetken pózban bírtam megmaradni, azt is csak a kanapé egyetlen pontján. :) Sokat aludtam napközben is.
2019. nov. 29. 09:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Valaki megérzi,valaki nem érzi meg mikor szül.volt aki egésznap tett vett meg pörgöt,valaki aludt-pihent nem tudot fel kellni,pocija nehéz volt,fájt hasa,feldagadt az arc száj,poci lejeb ment
2021. júl. 30. 11:02
 15/15 anonim ***** válasza:

1. Vagyok

Azóta szültem még egy gyereket.

Házasèlettel szintén.

Rohangáltunk a nagytesóval.

Sütit dagasztottam 3 órával azelőtt, hogy a kezemben fogtam volna.

Sok sétàval.

Aznap orvosnál is voltam reggel.

Szintén vedagadt a fejem, de csak képeken látni, akkor, ott nem éreztem.

2021. júl. 30. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!