A szülés semennyire mert meg kellett császározni. Viszont az első felállás 15. Pedig nekem elég magas a fájdalom küszöböm, de akkor azt hittem meghalok.
2019. nov. 27. 17:53
5/26 anonim válasza:
3-8. Az utolsó fél óra volt a 8. Mindkétszer. Én nem éreztem olyan vészesnek de nekem magas a fájdalomküszöböm.
2019. nov. 27. 17:57
6/26 anonim válasza:
Hát 12. A lányomnak mindkét kulcscsontja tört, nekem meg az utolsó két csigolyám egy idióta oxitocinos siettetett szüléstől, amire a fájdalomtól majdnem teljesen öntudatlanul rábólintottam. Életem legrosszabb élménye volt, még mindig összerándul a gyomrom az emlékre. Nyilván megérte és a lányomért akármikor újrakezdeném, de az biztos, hogy a tesó csak fájdalomcsillapítással, sehogy máshogy.
2019. nov. 27. 17:58
7/26 anonim válasza:
5-ös vagyok, egy félig áttört bölcsességfognál mikor begyulladt az ínyem, az sokkal rosszabb volt. Írom ezt úgy, hogy régebbi emlék, mint a 2 szülés.
Másabb mivel max a végén tűnik úgy szülésnèl, hogy összefolynak a fájások. A nagy részèben van szünet.
De lehet kérni érzéstelenítést is.
Ha végkèpp császárt akarsz, akkor azt, de inkább magánorvossal lehet megbeszélni, ügyeletes nem valószínű de persze lehet terhesség alatt rá indok úgyis.
2019. nov. 27. 18:02
8/26 anonim válasza:
12/ 2..
Gyorsan, könnyen szültem. Nem volt tolófájásom. Nekem is nagyon alacsony a fájdalomküszöböm.
2019. nov. 27. 18:07
9/26 anonim válasza:
1. Baba 10/6
2. Baba 10/16
2019. nov. 27. 18:07
10/26 khniki válasza:
Maga a kitolás semennyire. 10/0 A vajúdás legdurvább része olyan 10/8. A derékba sugárzó fájdalom volt a rossz, de teljesen kibírható. Amúgy nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, de erre kíváncsi voltam. Semmi fájdalomcsillapítást nem kértem és nem is kellett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!