Miért ritka ikres terhességnél a normàl szülés? Mikor szülhet valaki normàl ikreket?
De ennyiböl még nem tünik veszélyesebbnek.
Ennyi erövel egy gyermeket is csàszàrozhatna mindenki.
Köszi.
Utolso különbseget keresek.
Egy gyermek szülesnel is megeshet hogy làbbal akar kijönni a baba es tekeredhet rà zsinor.
Azt nem értem ikreknél miert sokkallta magasabb a csàszàr arànya
Elég sok feltételnek kell megfelelni ahhoz, hogy valaki ikreket spontán szülhessen. Megfelelőnek kell lenni a babák fekvésének, 2 fejvég az ideális, jó, ha az ember lánya már szült spontán, de a megelőző császár azonnal kizáró ok és ne legyenek nagyon kicsik a babák. Ehhez kell még támogató kórház, és ott egy támogató orvos.
Nagyon sok iker koraszülöttként születik, ezért nagyon sok a császár. Illetve a legszerencsétlenebb szerintem amikor A baba megszületik spontán, B baba meg mondjuk a hirtelen nagy helytől harántba fordul, ezért ő császárral születik. Az orvosok nem szeretnek kockáztatni, hogy aztán őket vegyék elő, ezért preferálják az ikres kismamáknál a császárt.
Én huvelyi iker szülésre készültem,
Annyi volt a feltétel, hogy a baba fejvegu legyen. Elmondta az orvos, hogy az a kockázata, hogy miután a baba megszületett, b babának hirtelen nagy helye lesz és harant fordul. Ezért előfordulhat, hogy a baba huvelyi úton születik, de b babát császárral szulesztik meg.
Nálunk végül csaszar lett, lepenylevalas miatt.
Szoval ezzel nem szàmolt a természet a 2.babànak ha nagy lesz a helye születéskor.
Lehet valojaban nem egyszerre kéne megszületniük?(elméleti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!