Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy 10-es skálán, neked...

Egy 10-es skálán, neked mennyire fájt a szülés?

Figyelt kérdés

Ez egy felmérés részemről, mert majd szeretnék gyereket, de szülni semmiképp sem. Nagyon alacsony a fájdalomküszöböm és nem bírnám ki.

Tehát a kérdés az, hogy 10/? mennyire fájt.

Légyszíves normális válaszokat adjatok, előre is köszönöm!

2019. nov. 27. 17:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Első szülésem: 10/14. 16 óra vajúdás, majd szülőcsatornába elakadt a lányom, folyamatos tolófájásaim voltak kb fél órán át. Végül kinyomták belőlem, kb. 5x ájultam el.

Második szülés: 10/4. Minden frankón ment, állva vajúdtam 2 órát, 1 nyomásból kint volt a második lányom. Pedig ő nagyobb súllyal született.

2019. nov. 27. 21:59
 22/26 anonim ***** válasza:
35%

Nekem itt külföldön megmondta a magànorvosom hogy a legkevesebb rizikó a csàszàros szülès, főleg a gyereknek, nem akad el, mem lesz oxigènhiänyos, te meg nem repedsz szanaszèt meg èlsz àt földöntùli fàjdalmakat, nemnis èrtem minek ez?

Èn kívànsàgra csàszàrral szültem 4 hónapja, egyàltalän nem maradt meg rossz èlmènykènt, 3.nap felàlltam, nagyon fàjt, aztàn mindig könnyebb lett...6.napon a kórhàzból èn vezettem haza.

2019. nov. 27. 23:22
 23/26 anonim ***** válasza:
70%

10/1 császár.

Amikor a szülésznő nyomkodta a hasamat utána, az valóban nem volt egy leányálom, de ez kb 5 másodpercig tartott.

2019. nov. 27. 23:43
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
22 Aha. Itt Magyarországon 24 óra után felállítanak
2019. nov. 28. 07:07
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

mondtam volna én is, hogy 10/12, mert tolófájásokat is majdnem végigcsináltam, mégis császár lett... de hidd el, volt a szülésnél rosszabb is már a kórházban.

Szóval még ha 12 is, akkor is inkább még 10x szülnék, mint újra egy gyomortükrözés vagy egy grommet-berakás...

2019. nov. 28. 08:58
 26/26 anonim ***** válasza:
75%
A vajúdás 10/10. Elfolyt a magzatvíz, mire kórházba értünk 3-4 perces fájások. 8 órát vajúdtam. Sokszor szinte nem is érzékeltem a külvilágot. Aztán kaptam Edát, megváltás volt. A végére már kezdett elmenni a hatása. De már nem kaptam újabb adagot. Viszont a kitolás már nem volt olyan fájdalmas, kB 10 perc volt az egész.
2019. nov. 28. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!