Egy 10-es skálán, neked mennyire fájt a szülés?
Ez egy felmérés részemről, mert majd szeretnék gyereket, de szülni semmiképp sem. Nagyon alacsony a fájdalomküszöböm és nem bírnám ki.
Tehát a kérdés az, hogy 10/? mennyire fájt.
Légyszíves normális válaszokat adjatok, előre is köszönöm!
Első szülésem: 10/14. 16 óra vajúdás, majd szülőcsatornába elakadt a lányom, folyamatos tolófájásaim voltak kb fél órán át. Végül kinyomták belőlem, kb. 5x ájultam el.
Második szülés: 10/4. Minden frankón ment, állva vajúdtam 2 órát, 1 nyomásból kint volt a második lányom. Pedig ő nagyobb súllyal született.
Nekem itt külföldön megmondta a magànorvosom hogy a legkevesebb rizikó a csàszàros szülès, főleg a gyereknek, nem akad el, mem lesz oxigènhiänyos, te meg nem repedsz szanaszèt meg èlsz àt földöntùli fàjdalmakat, nemnis èrtem minek ez?
Èn kívànsàgra csàszàrral szültem 4 hónapja, egyàltalän nem maradt meg rossz èlmènykènt, 3.nap felàlltam, nagyon fàjt, aztàn mindig könnyebb lett...6.napon a kórhàzból èn vezettem haza.
10/1 császár.
Amikor a szülésznő nyomkodta a hasamat utána, az valóban nem volt egy leányálom, de ez kb 5 másodpercig tartott.
mondtam volna én is, hogy 10/12, mert tolófájásokat is majdnem végigcsináltam, mégis császár lett... de hidd el, volt a szülésnél rosszabb is már a kórházban.
Szóval még ha 12 is, akkor is inkább még 10x szülnék, mint újra egy gyomortükrözés vagy egy grommet-berakás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!