Mivel teltek az utolsó napjaid a szülés előtt?
Figyelt kérdés
Érezted hogy közeledik? Milyen tüneteket észleltél előtte lévő napokban (akár utólag is felismerve?)2019. nov. 28. 19:07
1/15 anonim válasza:
Utólag:
6-8 h val feldagadtam..
Nem láttam, nem éreztem, csak egy fotón
Költöztem, gyalogoltam, házaséletet éltem( orvosi javaslatra, gyakrabban, mint magamtól eszembejutott volna, de mégsem éreztük kötelezőnek..)
2/15 anonim válasza:
Igaz nekem program császárom volt de éreztem ha nem császároznak max 1 hetem van hátra (se)
Kerek 40 hétre szültem.
Előtte való 3 nappal vizeaedtem be rettenetesen (előtte semmi)
És fájt sokszor a hasam mintha egne 1 ponton. Nehezen mentem, hamarabb fáradtam hát nem tudom... De ezek voltak.
3/15 anonim válasza:
Költöztem, házat takarítottam, dolgoztam, prezentációkat tartottam.
Aztán befektettek a kórházba és közölték hogy készüljek a császármetszére, szóval ott végig sírtam egy hétvégét.Szóval az előtte 3 napban sírtam. Előtte 1-2 héttel meg a fent leírtak.
4/15 anonim válasza:
Pihentem. Mást nem tudtam az utolsó 3 hétben, mert nyomott egy ideget és felállni alig birtam.
5/15 anonim válasza:
Még javában tartott a felújítás, a kiírt napomon még konyha munkalapért futkoztam, de nagyon nem akartam kimozdulni, senkivel se találkozni és folyton morcos voltam, hagyjon mindenki békén alapon. 40+3.nap brutál hasmenés, 4.nap elkezdődtek a fájások, 6.nap este pedig császár lett.
6/15 anonim válasza:
Vasárnap este 8kor még fánkot sütöttem és Harry Potter maratont tartottunk utána össze bújtunk párommal. Hétfőn hajnalban kórházba indultunk tágulásos vérzés miatt, haza már nem engedtek így csütörtök hajnalig míg meg nem császároztak (nem volt jó a pici szívhangja) bent vendégeskedtem a kórházban rendszertelen fajasokkal amik miatt aludni se tudtam.
7/15 anonim válasza:
Ugyanúgy teltek, mint a többi. Semmit nem éreztem, semmi utalás nem volt, hogy be fog indulni a szülés.
8/15 anonim válasza:
Semmit nem éreztem, mondjuk nagyon nem is foglalkoztam magunkkal, 6 nappal a szülés előtt halt meg a papám akivel születésem óta éltem, 2 nappal előtte volt a temetése, szóval ezzel foglalkoztam
9/15 anonim válasza:
1 nappal előtte elment a nyákdugó és menzesz szerű görcseim voltak. Másnap du kezdődtek a fájások
10/15 anonim válasza:
Izgulassal, h megindul e magatol, vagy inditani kell. Lepcsozes, nagyonsok nemi elet, babatea, meg minden...Mar tulhordtam,41+1re inditottak,41+2 estere lett meg csaszarral. Egyebkent utso heten meg ablakokat mostam, nagytakaritottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!