Hogyan történik pontosan a beöntés?
utolsó vagyok
csak még annyit hogy nekem is volt aranyerem és semmit nem éreztem belőle így sem.
Szia!
Nekem még jól is jött. indított szülésem volt 4 napja nem tudtam már wc-re menni. 1,5 literes infúziós zsák szerűben van víz arra rádugnak egy csövet és azt óvatosan (meg sem érzed mert olyan kis vékony) felrakják én 2szer közben szóltam a kis csajnak hogy annyira azért ne zúdítsa belém mert nem akarok kellemetlen meglepetést okozni neki. Meg emelte magasra a zsákot és folyt a víz belém. Én 7 deciig bírtam ez kb3 perc volt míg lecsurgott és rohannom kellett a wc-re. Kétszer megállítottam a csajszit hogy várjon mert gáz lesz de aztán mégsem. Ezt szülésznő intézi vagy ha van gyakornok akkor annak osztják ki mert ugye senki nem piszkolja a kezét. Párodnak szólsz hogy a vizsgálóba ne jöjjön be és kész. Ja abszolút nem is érzed az egészet. Én legalábbis nem éreztem csak az hogy folyik belém valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!