Kíváncsi lennék, kinek mi a véleménye?
Lehet hogy Szegeden 400 a szülés magánklinikan, de gondolom az nem hozott orvossal, hanem aki épp van. És általában csak 2 éjszaka... Ami amúgy egy esetleges császár után szerintem elég kevés idő, de még hüvelyi szülés után is.
Sokan pedig azért fogadnak orvost mert könnyebb egy "ismert" orvossal szülni, akihez bármikor fordulhat a kismama ha a terhesség alatt kérdése lenne.
A kérdésre én 100.000 körül gondoltam az orvosnak adni, aztán meglátjuk milyen lesz a szülés
Az én dokimnál is 17 ezer volt/alkalom, ő meg is mondta hogy a szülés 170.000.
Nekem minden pénzt megért, hogy ott volt velem, főleg hogy végül császár lett.
(Az első szülésemnél nem volt orvosom, akkor megfogadtam hogy ha lesz még egy gyerek, nekem kell orvos!)
Nálam pl a magán azért nem jöhet szóba, mert nincs PIC osztály.
Egyébként mi néztük már 4 éve és itt Bpn 1milla körül jött ki a magánkórház. Tehát így még mindig olcsóbb.
És én is a "saját" dokimhoz ragadzkodom, aki már évek óta ismer, és akiben bítzom. Ez számomra fontos.
Ha Ő azt mondha nekem h így kell mert... akkor én hiszek neki. Nem kételkedem, és nem kattogok rajta napokig h vajon tényleg így e a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!