Kinek mi a véleménye a borostyán láncról? Rosszul alszik éjszakánként a babám, és ezt ajánlották! Tapasztalatokra lennék kiváncsi! Használ vagy használt valaki ilyet?
Keresztlányomnak volt, végigkínlódta-szenvedte az összes foga kibújását.
Keresztfiamnak nem volt, mégis minden ok volt.
Én hamar eladtam, mert terhesen megvettem, aztán amikor ráadtam fiamra, valahogy nem voltam nyugodt, hogy éjszaka rajta legyen, amíg alszik, és nem vagyok vele. (Tudom, mindenki mondja, hogy biztonságos). Így kb 3 napig volt rajta napközben, aztán el is adtam. Minden foga gond nélkül kijött, különösebb szenvedés nélkül.
Szóval szerintem inkább gyerekfüggő, és csak placebo hatása van.
(Bár most biztos sokan meg fognak cáfolni).
A borostyánláncnak semmilyen bizonyíthatóan pozitív hatása nincsen. Ezen kívül balesetveszélyes is.
Én gyakorlatias ember vagyok, nem hiszem a dolgokat, hanem megismerem.
Utánaolvastam, és mindennel együtt a gyerekem közelébe sem engedem a borostyánláncot.
Mi nem használtuk, de a cikk tartalmával teljesen egyet tudok érteni:
szeritnem fölösleges. Ez olyan, hogy akinek volt sosem tudja milyen ha nem próbálja, mert lehet nem is attól lett jobb.
Mi nem használtuk, nem volt vészes a fogzás, nem lázasodott be ritkán kelt fel éjszaka, szóval ezért mondom hogy nem volt vészes és nem használtunk semmit csak az ecsetelőket, abban jobban hiszek. Pl Dologél bevált nekünk. Ez gyógynövényes bátran lehet kenegetni a fogínyt vele. Én inkább ezt ajánlom mint egy láncot. Nem tudom mennyire kényelmes abban aludni, esetleg beleakad valamibe, nem tartom jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!