Mi a véleményetek a borostyán nyakláncról? Kinek hogyan vált be, használt-e, van-e értelme?
csak babona, hogy könnyíti a fogzással járó kellemetlenségeket.
egyébként a babám nyakába/kezére sose tenném, mert balesetveszélyes: beleakadhat, elszakadhat, lenyelheti....
én, mint felnőtt, szeretem, mert szép, mutatós ékszer.
ja, és az igazi borostyán nyaklánc nem néhány ezer Ft-ba kerül (mint jónéhány bababoltban), hanem sokkal drágább...
szóval maradjunk abban, hogy átverés.
"Eredetit" ékszerboltban lehet venni, amit máshol kapsz, az mind üveggyantából van.
Amúgy fogzásra nem jó (semmire sem, csak esztétikai értéke van), és veszélyes (fulladást okozhat).
Ha van időd, olvasd el ezt:
Mi a kislányom keresztelőjére kértünk többek között borostyán láncot is, mert az utóbbi időben nagyon sírt, mondhatni ordított a fájdalomtól. Most kezd fogzani, annyira sírt, hogy már majdnem én is sírtam vele. Mióta a nyakában van, nincs ilyen problémánk.
Hozzáteszem: én is ellene voltam, de úgy voltunk vele, egy próbát megér. Ha valóban segít a babán, akár egy kicsit is, már megérte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!