Kíváncsi lennék, kinek mi a véleménye?
Mi is így csináltuk kB mint az első írja. Az én dokim 23000/alkalomert vizsgált, genetikai uht is ő csinálta, ami plusz 32 ezer volt, tehát volt alkalom hogy 55ezret otthagytunk...
Mi is a 10x vonalon indultunk el, de mivel történt orvosi műhiba, meg amúgy se volt sokat bent, amikor igen akkor csak könyökkel nyomta kifelé a gyereket, így mi "csak" 120 ezret adtunk neki, és 80 ezret kapott a szülésznő, nő nem azért mert ennyire el vagyunk eresztve, ügyeletes volt, végtelenül kedves, megnyugtató és neki köszönhető hogy élünk, nem a dokinak. 🙂🙄
15 egy vizsgálat a dokimnál. (4 éve szültem nála, akkor 10 volt)
Nálunk császár lesz ismét, mert komplikált eset vagyok. Így 150et adunk majd neki. Szülésznőt most sem fogadunk.
A dokim 20e/ alkalom
Nem mondott összeget
100-at adtam
Így is 220ba volt kb előtte
Szia!
Én is 17ezret fizetek egy terhesgondozásra, de nem terveztem 170ezret adni.
Nyilván meglátjuk mennyire teszi oda magát a doki, de ha csak bejön könyökölni 5 percet, akkor nem fogom teletömni a zsebét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!