Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Konnyebb vagy nehezebb volt a...

Konnyebb vagy nehezebb volt a szules, mint gondoltad?

Figyelt kérdés
Es milyen volt ahhoz kepest, amilyenre szamitottal?

2019. nov. 13. 19:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
A vajúdás része volt nekem szörnyű, 15 óra, két adag oxival, 12 órán át semmit nem tágultam, de a fájások közt már hánytam, minden bajom volt. Fájdalomcsillapítót se kaptam.. Aztán röpke 3 óra alatt kitágultam megfelelően, a kitolás szakasz meglepően könnyen ment, 3 tolással kint volt a baba :)
2019. nov. 13. 20:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
A vajúdás nehezebb, a kitolás konnyebb.
2019. nov. 13. 21:32
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nehezebb, fájdalmasabb és fárasztóbb.
2019. nov. 13. 21:59
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem császár lett a vége. Előtte oxitocinnal és burokrepesztés után, 5 órán át tartó 2 perces fájásokkal vajúdtam, mert természetes szülésnek indult.

A vajúdás nekem pozitív csalódás volt, pedig olyan fájásaim voltak, hogy a fájáscsúcs nem fért rá az nst papírra.

A császár viszont pokol volt. Mindenki azt mondta, hogy az a könnyebb út, így örültem is, mikor mondták, hogy visznek a műtőbe.

A babám megszületett, odáig nem is volt gond; de ami utána jött... Az első pár nap pokolian fájt, és utána is csak mindig egy kicsivel lett jobb napról, napra. Kellett 2 hét, hogy normálisan tudjak mozogni, de persze a babámat 6 órával a műtét után már nekem kellett ellátni; akárhogy is.

Bánom, hogy nem hagytak inkább még akár egy napot is vajúdni, hátha sikerült volna, mert az 'csak' 1 nap lett volna, aztán megszűnik az a nagy fájdalom, és a babámat is könnyebb lett volna ellátni.

Így meg a születése után jött csak a java...

2019. nov. 13. 22:04
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

14# én az egyes vagyok, nekem is csaszar lett de nekem kb 3 nap volt a felépülés.

Ilyenkor látszik, mennyire különbözünk mi emberek. 😲

2019. nov. 13. 22:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal rosszabbra számítottam, mind a fájdalmat és a nehézséget értve.
2019. nov. 13. 22:59
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is azt mondták hogy milyen könnyű a császár. Gondoltam arra is hogy azt kérem mert féltem a természetes szüléstől de végül úgy voltam lesz ami lesz. Végül sürgősségi császár lett, amikor altatásból felébresztettek úgy éreztem mint akit kivágtak a 20. emeletről. Nálam is kb 2 hétig tartott a felépülés. Mondtam is férjemnek hogy nem lesz több gyerek. Tartom is magam..
2019. nov. 13. 23:08
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
Nekem volt csaszarom is meg sima szulesem.is de ezerszer azt mondom hogy sima szules! Pedig az sem volt egy setagalopp 18 ora hosza kemeny vajudassal...
2019. nov. 14. 00:13
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Könnyebb volt, mert a legrosszabbra készültem.
2019. nov. 14. 07:52
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

A sürgősségi és program császár közt ÓRIÁS a különbség.

Nekem volt mindkettő. Teljesen más, a sürgősségi rosszabb

2019. nov. 14. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!