Konnyebb vagy nehezebb volt a szules, mint gondoltad?
Nekem császár lett a vége. Előtte oxitocinnal és burokrepesztés után, 5 órán át tartó 2 perces fájásokkal vajúdtam, mert természetes szülésnek indult.
A vajúdás nekem pozitív csalódás volt, pedig olyan fájásaim voltak, hogy a fájáscsúcs nem fért rá az nst papírra.
A császár viszont pokol volt. Mindenki azt mondta, hogy az a könnyebb út, így örültem is, mikor mondták, hogy visznek a műtőbe.
A babám megszületett, odáig nem is volt gond; de ami utána jött... Az első pár nap pokolian fájt, és utána is csak mindig egy kicsivel lett jobb napról, napra. Kellett 2 hét, hogy normálisan tudjak mozogni, de persze a babámat 6 órával a műtét után már nekem kellett ellátni; akárhogy is.
Bánom, hogy nem hagytak inkább még akár egy napot is vajúdni, hátha sikerült volna, mert az 'csak' 1 nap lett volna, aztán megszűnik az a nagy fájdalom, és a babámat is könnyebb lett volna ellátni.
Így meg a születése után jött csak a java...
14# én az egyes vagyok, nekem is csaszar lett de nekem kb 3 nap volt a felépülés.
Ilyenkor látszik, mennyire különbözünk mi emberek. 😲
A sürgősségi és program császár közt ÓRIÁS a különbség.
Nekem volt mindkettő. Teljesen más, a sürgősségi rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!