Miért ijesztget mindenki a szüléstől? Miért javasolják az ismerőseim, hogy amint lehet kérjek érzéstelenítőt?
Bár még nem szültem de annyira azt érzem , lehetetlen hogy annyira fájjon mint ahogy leírják. Nem tudom elképzelni, hogy üvöltök a fájdalom közben. Mikor az ismerőseimnek elmondom akik szültek már kinevetnek kb. És azt mondják, jó hogy erősnek érzem magam, de azért ne hősködjek inkább kérjem egyből az érzéstelenítőt mihest lehet, mert erősebb leszek a végén. Olyan halálos fájdalomként írjátok/írják le a vajlúdást de mondom elképzelhetetlen számomra... inkább várom.
Egyszer volt elhalt magzat miatt abortuszom , amikoris lamináriá tettek fel tágítás miatt, abszolut nem fájt csak a fehelyezés egy pillanatig , maga a tágulás folyamatából semmit. Pedig ott is ijesztgettek , remegve mentem be aztán ott is rájöttem, hogy kár volt ezen stresszelni. Tudom ott nem 10 centire kell tágulni azért...
De most mit tegyek, nyugtassatok már meg, hogy létezik, hogy valakinek nem olyan vészes ez a folyamat... egyre jobban belém beszélik a megérzéseim ellentétét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!