Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Néhány kényes kérdés a szülésről?

Néhány kényes kérdés a szülésről?

Figyelt kérdés

-Ha kozmetikus teljesen rendbe tesz odalent, akkor is piszkálnak?

-Mindenhol van beöntés? Mennyire kellemetlen, hogy kell elképzelni?

-Mindenképp szülés közben felhelyeznek katétert?

-Szülést követő napokban milyen vizsgálatokra számíthatok? (felnyúlnak megnézni a méhem)

2019. nov. 11. 17:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Takarítás: kicsit kellemetlen, de inkább fura, nem fájdalmas. Nem rosszabb mint mondjuk egy rákszűrés, kb. ugyanaz az érzés, nagyobb felületen és hosszabb ideig.

Varrás: nekem elég sok öltés volt. Nem sokat éreztem belőle, meg addigra az ember kb hozzászokik a fájdalomhoz. Lemosnak Betadine-os vízzel, aztán doki lecsüccsen és összefércel. Pici szúrásokat éreztem, főleg azok az öltések voltak rosszak, amik közelebb voltak a felszínhez.

2019. nov. 12. 11:54
 22/23 khniki ***** válasza:
74%

Ezek kórház függő dolgok. Én a Róbertben szültem.

Voltam kozmetikusnál, így nem volt szükség egyébre.

Beöntés sem volt, meg sem kérdezték, akarok-e.

Nem volt katéter.

Ilyen szintű vizsgálat csak a 6 hetes kontrollon van. Szülés után nem baszkurálnak.

2019. nov. 12. 12:14
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

1. En szules elotti napon rendbe tettem magam. Nem piszkaltak.

2. Nalunk a gyori korhazban kup van de en pl nem kaptam, egy masik kismama meg akinek csak reggel inditottak a szuleset elozo este kapott szoval furcsa. Nalam igy sajnos volt baleset de a szuleszno es az orvos megnyugtatott, hogy ez abszolut normalis ilyenkor.

3. Nekem nem volt kateter. Szules utan van 2 orad pisilne ha nem tudsz akkor kapsz katetert.

4. Nem nyulnak fel csak a hasadat nyomkodjak. Viszont en belazasodtam szules utan 4 nappal es nekem felnyult a doki es megvizsgalt rendesen, hogy minden rendben van e. Hat az friss gatsebbel eleg kellemetlen volt de kibirhato. De ez nalad nem lesz :)

Konnyu szulest!

2019. nov. 12. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!