Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után meddig voltatok...

Császár után meddig voltatok a megfigyelőszobán/őrzőben, és az aranyórák ugyanúgy jártak-e?

Figyelt kérdés
Illetve ki hány óra múlva lehetett a babával?
2019. okt. 12. 20:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Győr. 10 körül volt a csaszar, 1ig az őrzőben voltunk a férjemmel.volt aranyora, aztán elvittek mert ugy látták fázik, inkubatorba tettek.

En másnap hajnalban kellett felkeljek megmosdani, a babát akkor hozták ez idő alatt amikor kértem. Utána már együtt voltunk végig

2019. okt. 13. 06:39
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Debreceni Klinikán voltam császáros,de engem altattak,mert sürgősségi császár volt és hiába volt epidurális (természetesnek indult) éreztem, hogy vágnak. Műtét után kb. 3 órát aludtam. Aztán vittek MRI-re a komplikációk miatt,majd vissza. Délután 3-kor született a lányom és este 10-kor láthattam elsőnek. Arra sem emlékszem, hogy milyen volt, amikor megmutatták. Aranyóráról nem is álmodhattam. Egyébként ez nem az kórház meg az orvosok hibája, szóval emiatt nincs bennem tüske, örülök neki , hogy megmaradtunk. Másnap hajnali 5-kor kaptam meg a lányomat,majd estig velem volt,de, akkor elvitték,mert még mindig rosszul éreztem magam. Hajnali 3-kor hozták újra és utána már végig velem lehetett. Az egészet egyébként nagyon rosszul éltem meg és alig vártam, hogy haza jöhessünk.
2019. okt. 13. 06:48
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Pécs. Férjem a műtő előterében várt, amíg megszületett a babánk; akit azonnal abba a helyiségbe vittek ellátni, így mindent látott, ami Vele történt az első pillanattól, megcsinálhatta az első fényképeket.

Miután ellátták a kislányomat, elkísérték Őket egy külön helyiségbe, ahol kettesben maradhattak az aranyóra idejére.

Közben engem összeraktak, felvittek az őrzőbe, ahol 12 órát kellett feküdni. Az aranyóra letelte után jött a férjem, majd a csecsemős kisvártatva hozta a babánkat is, aki órákat volt Velünk, csak estére vitték el.

2019. okt. 13. 08:01
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Hálát adok a Jóistennek, hogy nem otthon szültem...LEgalábbis ebben a tekintetben...Borzasztó,amiket leírtok. Hol élünk? A középkorban a világ végén?
2019. okt. 13. 18:29
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
1,3 vagyok. Képzelheted,hogy hát nem kellemes ennyit egy helyben feküdni. De itt ez van, se felülni legalább,semmit nem szabad. Katéter van,enni semmit se szabad,addig amíg fel nem kelsz. De aznap még a keksz és joghurt kombinációtól székletet kell produkálni,mert ha nincs,akkor hozzák a keserűsót. A higénia az kb a 1 és 0 között van.
2019. okt. 13. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!