Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után meddig voltatok...

Császár után meddig voltatok a megfigyelőszobán/őrzőben, és az aranyórák ugyanúgy jártak-e?

Figyelt kérdés
Illetve ki hány óra múlva lehetett a babával?
2019. okt. 12. 20:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, gépeltem, nem láttam, hogy a Szent Imre a kérdés...
2019. okt. 12. 21:13
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem baj, azért mád is érdekel, de meglepődtem a hatalmas különbségeken. 24 óra fekvésnél kb meg is őrülnék.Az 5 óra talán kibírható. Nagyon rossz, mert eddig sima szüléseim voltak és max 1-2 órát volt távol a baba tőlem. De ha most császár ledz, hát nem tudom, hogy lesz.
2019. okt. 12. 21:17
 13/25 anonim ***** válasza:
37%
Sosem fogom megérteni,hogy miért veszik el a babát az anyjától? Az rendben,hogy ha gáz van,de amúgy??
2019. okt. 12. 21:28
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Honvéd

Császár után őrzőben 2 óra.

Újszülöttet apa hasára tették rögtön, utána hozták hozzám.

6 óra után zuhanyozni kell.

Onnantól mehetsz ahova akarsz/tudsz.

2019. okt. 12. 21:34
 15/25 anonim ***** válasza:
62%

2016-ban Nyíregyházán 11:40-kor született a lányom. Este 22ig voltam őrzőben. 23ig kellett volna a dokim szerint, csak a nővérkék türelmetlenek voltak. Egyszer, talán 2x hozták be a lányom pillanatokra... Utána is 2 napig talán csak 3 óránként hozták szopni, pedig rooming in szobában voltam.

Császárosoknál nem adják ki a babát az első napokban sajnos....

Mondjuk szerintem van alapja a dolognak... Én így le voltam kékülve állítólag órákig.... Nagyon rosszul reagált a szervezetem az érzéstelenítőre. Férjem és anyukám szerint úgy néztem ki, mint aki haldoklik... Egy pillanatra el is ment minden...

Szóval kell a 2 nap pihenés.

2019. okt. 12. 22:23
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
Este 11-kor császároztak,reggel fél 7-kor láttam először a fiam.3napig voltunk bennt addig ott is maradtam a megfigyelős szobába.Délután 2körül kelltem fel tusolni,persze nővér segítségével,sajnálom, hogy nem volt az a bizonyos aranyóra,és így nem voltam a fiammal,csak 3óránként hozták cicizni.
2019. okt. 12. 22:56
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
Veszpremben 6orat kell a megfigyeloben lenni utanna at kell setalni a szobaba. Ahogy le tellik a 24ora mar hozzak is a babat atadasra ha olyan az allapot az anyanak.
2019. okt. 12. 22:59
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Sote 1en szültem.

6 óra múlva felkell allnod fürdeni, aztán mehetsz le az osztályra ha pisiltel.

Arwnyira nem volt sajna,de amíg feküdtem behoztak es a Karomban volt.

2019. okt. 12. 23:29
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Bajcsy kórház, 6 óra utan fel kellett kelni, addig a férjemnel volt a baba. Egyből a szobába tolták, nem voltam őrzőben.
2019. okt. 13. 05:10
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Szent János kórház, nincs örző. A műtő előtti apa váróban zajlik az aranyóra. Onnan a szülészetre visznek. Fekszel 6 órát de úgy emlékszem közben is be-be hozzák a babát. Csak azért nem tudom pontosan mert az en fiam PIC-re került igy csak a szobatarsaknál láttam hogy is zajlik ez normál esetben.

De a véleményem az hogy a Jánosban összesegeben még mindig túl sokat viszik el a babát az anyukáktól pedig rooming-in-ként tartják magukat számon.

2019. okt. 13. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!