Császár után meddig voltatok a megfigyelőszobán/őrzőben, és az aranyórák ugyanúgy jártak-e?
Honvéd
Császár után őrzőben 2 óra.
Újszülöttet apa hasára tették rögtön, utána hozták hozzám.
6 óra után zuhanyozni kell.
Onnantól mehetsz ahova akarsz/tudsz.
2016-ban Nyíregyházán 11:40-kor született a lányom. Este 22ig voltam őrzőben. 23ig kellett volna a dokim szerint, csak a nővérkék türelmetlenek voltak. Egyszer, talán 2x hozták be a lányom pillanatokra... Utána is 2 napig talán csak 3 óránként hozták szopni, pedig rooming in szobában voltam.
Császárosoknál nem adják ki a babát az első napokban sajnos....
Mondjuk szerintem van alapja a dolognak... Én így le voltam kékülve állítólag órákig.... Nagyon rosszul reagált a szervezetem az érzéstelenítőre. Férjem és anyukám szerint úgy néztem ki, mint aki haldoklik... Egy pillanatra el is ment minden...
Szóval kell a 2 nap pihenés.
Sote 1en szültem.
6 óra múlva felkell allnod fürdeni, aztán mehetsz le az osztályra ha pisiltel.
Arwnyira nem volt sajna,de amíg feküdtem behoztak es a Karomban volt.
Szent János kórház, nincs örző. A műtő előtti apa váróban zajlik az aranyóra. Onnan a szülészetre visznek. Fekszel 6 órát de úgy emlékszem közben is be-be hozzák a babát. Csak azért nem tudom pontosan mert az en fiam PIC-re került igy csak a szobatarsaknál láttam hogy is zajlik ez normál esetben.
De a véleményem az hogy a Jánosban összesegeben még mindig túl sokat viszik el a babát az anyukáktól pedig rooming-in-ként tartják magukat számon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!