Császár után meddig voltatok a megfigyelőszobán/őrzőben, és az aranyórák ugyanúgy jártak-e?
Szia! Baján 24 órát kell feküdni.
A babát olyan sűrűn hozzák,ahogy te kéred.
Aranyóra nem volt. Ezt az egyet nagyon sajnálom. :(
Valószínűleg érdektelen lesz a válaszom,hisz külfüldön élek ,viszont talán érdekes a különbség.
Azonnal megkaptam a babát,a karomban volt,mikor feltoltak az őrzőbe,ahol 2órát töltöttünk. Onnan visszatoltak a szobába. Azonnal elmentem zuhanyozni,egy nővér jött velem,hogy ha rosszul vagyok,segítsen. Itt nincs olyan,hogy leadod a babát,ami szerintem helyes. Hisz otthon sem lehet kikapcsolni és itt is itt van apuka pl,aki átveszi. Apa bent aludt velünk,mint ahogyan a műtőben is bent volt. Én első éjszakától együtt aludtam a babával,egy ágyban.
Ha nem pénteken született volna,akkor másnap hazamehettem volna. Hazamenetelkor nincs orvosi vizsgálat, sem kötözés. A műtőben felraknak egy átlátszó tapaszt a hegre és azt otthon veszed le magadnak kb egy hét múlva,ha már viszket.
Másnap vissza kell jönni, akkor mérik a gyereket,megvizsgálják stb. Ha sárga-mint nálunk-nincs lámpázás.
A védőnő kijön az első héten, a gyereket nézi és közben diszkréten felméri a házat is. Nem okoskodnak,nem dirigálnak. Itt nincs a gyerek méregetése ezek után,hogy mennyit evett stb. Nincs köldökápolás, simán be lehet dugni a vízbe a gyereket,annyi,hogy utána szárazra kell törölni a csonkot.
Viszont a hüvelyi szülés katasztrófa. Simán túlhordhatod 42-44 hétig nulla ellenőrzéssel. Ultrahang nuku, a védőnő tölcsérrel hallgat meg. Orvos nincs,szüléskor azonnal nyomatják a morfiumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!