Miért lett ekkora a babám?
Tegnap született meg 2600 gramm és 46 cm lett. Program császár volt 39+5-re.
Zöld volt a magzatvíz, bele ürített.
Nem értem miért lett ilyen kicsi a súlya, mivel az egész terhesség alatt kerültem a minden káros dolgot ( cigi, alkohol, koffein ...) , az fogantatás előtt már szedtem az elevitet a végéig, minőségi ételeket ettem. Én sem vagyok magas, 160 cm és 60 kg +10 feljött még a terhességgel, viszont édesanyám sem nagy darab, sőt és mégis mind a 2-en 3 kiló felett voltunk.
Nem tudom mit ronthattam el pedig annyira oda figyeltem. :(
Egyébként kislány lett ha ez számít valamit.
Gyerekorvossal még ma nem bírtam beszélni.
Köszönöm
Én értem hogy a hormonok meg minden, de tényleg a szülés másnapján el kell kezdeni ezt a mártírkodást, hogy jaj mit rontottam el??? Akkor amikor semmi baja nincs a kisbabádnak.
Nem lehetne inkább örülni hogy hurrá egészséges kislányom született.
Nézd nem rosszindulatból írom de itt egy kisember, aki élete első napjaiban már hasonlítva van a te és z anyukád születési súlyához (ami amúgy egyáltalán nem mérvadó). Szegény kislánynak már most meg kell felelni az általad elvárthoz.
Ez a súly egy normális egészséges súly. Örülj h született egy egészséges kislányod.
Az elevit es a többi magzatvédő vitamin egyébként az anyának kell, a baba ugyanis elveszi a számára szükséges vitaminokat, tehát ha szeded ha nem a baba ugyanúgy fog fejlődni.
Ha zavar kérdezd meg nyugodtan a gyermekorvost, biztosan ő is meg fog majd nyugtatni.
Szép napot sok boldog pillanatot a kislányoddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!