Szules utan valtozott a kapcsolatotok a ferjeddel? Jo vagy rossz iranyba?
Én azt gondolom, hogy ha két ember gyereket vállal, szeretik egymást együtt vannak évek óta, akkor hasonló értékrenddel rendelkeznek. Ez a nevelés miatt lehet fontos, pl hogy a gyereket következetesen neveljétek együtt, ne az legyen, hogy az egyik megenged valamit míg a másik nem. Nálunk a férjemmel pl ugyanazt nem engedjük, csak más módszereink vannak. Ezt nehéz volt nekem leküzdenem, hogy én mashogy csinálnám, de muszáj mert másak vagyunk és a gyereknek erre is szüksége van.
Az első időszak baromi nehéz, de ha szeretitek, tisztelitek egymást nem lehet baj. Sokat fogtok éjszakázni, ha valami nem tetszik neked (akár csak a hormonok vagy a fáradtság miatt) ne ellenségeskedjetek hanem próbáljátok megbeszélni mi zavarja a másikat.
Egyébként en is 3 hónap múlva szülök, de nekem a második baba :)
Más lesz a házasság, nem lesz ugyanolyan spontán, mint előtte, de sokkal érettebb lesz, más súlyt kapnak a tettek.
A férjem szüléskor először foghatta meg a lányunkat, engem még varrtak , így pár órát nála volt. Teljesen elcsavarta a fejét, azóta is mindenre képes érte. Én nagyon lassan kezdtem csak fogyni, de egyszer se vetette a szememre, sőt büszke rá. Nem mindenki várja el, hogy a felesége szülés után egy héttel modell alkatú legyen és máris házi tündér, 3 fogásos vacsorával várja és csillogjon a ház. Ő boldog, mindenben segít, mert ezen az áron lett kislánya. Én értük áldoztam fel sok időt, a testi épségemet (császáros komplikációk) és érzékeli, mennyit jelent ez.
Nem törvényszerű, de értelmes férfi felfogja, mibe kerül a nőnek a szülés és a baba gondozás. Ne aggódj előre, csak beszélgessetek arról, mi lesz más a baba érkezése után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!