Szülésről mindent? Nem szüléstörténeteket szeretnék, hanem fontos, érdemi információkat. Akár olyat, amit Te magad tapasztaltál meg a szülésed során, akár linkeket.
Ilyesmikre gondoltam, köszönöm!
Születésnaposnak sok boldogságot! :)
Az a lényeg hogy tudni fogod mikor elkezdődik!Ha fejben még nem is fogod fel a tested tudni fogja!
Én hetek óta jóslóztam.... de mikor elkezdődött annyival csalakedtem másképp hogy a maradék dolgot beraktam a cucchoz,pedig minden ugyan olyan volt!
Tudni fogod!
És halgass az ösztöneidre!Szerintem onnan hogy egy NŐ terhes lesz ez a legfontossabb,és minél közelebb a szülés egyre jobban merünk is hallgatni rájuk!Mikor megszületik a babád akkor is ez lesz a legfontosabb,halgass a belső hangra,MINGID jót súg!
Vajúdás alatt (ami természetesen nagyon rövid lesz :) )koncentrálj a testedre a BABÁDRA!
Nekem barátnőm azt mondta,minél jobban fáj annál közelebb a nagy találkozás,és amint kibújt a lányom minden fájdalom elmúlik! Ez járt a fejemben és nagyon nagyon igaz!Én kb úgy szültem hogy kicsit vajúdtam (számomra nagyon rövidnek tűnt)bár 45 perc volt a kitolás,de amint kint volt a lányom tényleg vége volt a rossznak!
És csak a CSODA maradt!!!!!!!!
Az a helyes hozzáállás ahogy gondolkodsz!
És ahogy az egyik válaszoló írta erre születtünk!Nem szabad félni tőle!
Maga a csoda!
Na azt hiszem 4.-szer, de utoljára jövök. (Bár még annyi minden eszembe jutott.)
- A jogaidhoz egy hasznos link: [link]
Jaj lányok, nagyon-nagyon köszönöm!!!
(Utolsónak: Gyere csak, minden tanácsnak örülök!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!