Ugy szeretnek GYORS szülestörteneteket olvasni! Irnatok ilyet?
A második gyerekem vajúdással,szüléssel 20 percig tartott.A nagyobbikkal (21 hónapos volt) kirándultunk.Estére kapott egy öcsikét.
A harmadik 16 évvel később született.Azt mondták az orvosok is,hogy ez első szülés lesz újra.Na ettől nagyon megijedtem.Hála a baba is.1.5 óra volt.4 kilóval természetesen, kicsi vágással született.
Szerintem az a titok, hogy minden a fejben dől el.
Szerintem a lényeg, hogy tudd, mire számíts, készülj fel. Én utánaolvastam a szülés folyamatának és beszélgettem a kisgyerekes barátnőimmel, meg a férjemmel erről. Nagyon fontos szerintem, hogy bízz a dokidban és az is, hogy a férjem ott legyen velem.
Ja, meg megbeszéltem a kislányommal, hogy úgy csináljuk, hogy mindkettőnknek jó legyen, gyorsan, flottul lemenjen az egész. És így is lett.
7,5 óra alatt szültem meg (első baba).
Délután négykor megnézett a doki, el is ment a magzatvizem.
Besétáltam a szülőszobára (röhögtem nagyokat, mert semmim nem fájt és a víz sem ömlött, mert magasan repedt a burok). Utólag azt gondolom, így volt szerencsém, mert állítólag így kevésbé érezni a fájásokat, mintha teljesen elmegy a magzatvíz.
Este fél 7 körül kaptam oxitocint, fél 10-kor leszedte a doki a buroksapkát (itt kezdett izgalmassá válni a szitu), 23:25-kor megvolt a kislányom.
A varrás más téma, azt nem számolom, mert az szívás volt. Nem éreztem, nem ezért, hanem mert akkor derült ki, hogy vágás ide vagy oda, a kisasszony olyan lendülettel és méretekkel jött, hogy szépen szétszakadtam.
De ennek már 5 hete és köszönjük jól vagyunk.
12:03-as vagyok
Ja, kb. 5-6 nyomásra kint volt a leányzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!