Amikor szültél hány orvos vizsgált meg?
Figyelt kérdés
Beleértendő minden előzetes vizsgálat is, tehát nem csak arra gondolok, hogy mikor már vajúdtál, hanem előtte is.2019. aug. 5. 21:12
11/13 anonim válasza:
- A nőgyógyászom, akihez mar korabban is jártam
- amikor már a kórházban voltam fájásokkl egy nő (szerintem az egyik szülésznő, mert az ügyeletes doki nst alatt jött oda)
Szerintem aki a szülőszobaban bent volt velem szülésznő ő nem vizsgált, gyors szülés volt akkor már az orvosom nézett
12/13 anonim válasza:
1. orvosom
2. terhesgondozó orvosa (amokir az enyém szabin volt)
3. UH-s orvos
4. osztályvezető (ő állapította meg az elején az inrauterin terhességet és a végén ő repesztett burkot)
5.
6.
7. akik még bent voltak vajúdásnál, szülésnél
8. aki végül császározott.
13/13 anonim válasza:
1. A doki aki vegigkiserte a terhesseget.
2.3.mikor elkezdett folyni a magzatvizem, az elso doki nem ert fel a mehszajamig, ezert kellett valaki akinek hosszabb ujjai vannak.
4.a szulesznom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!