Az vajon normális, hogy az orvos a 9. hét óta nem vizsgált meg manuálisan? 21 hetes vagyok
A vizsgálás része szerintem normális.A 11 héten mentem, levették a kenetet és onnantól a végéig nem piszkált.Mondjuk csodálom, hogy uh-t se csinált,mert 3 hetente jártam és minden alkalommal uh-ott a doki, mutatta ,hogy így rúg ott mozog tornázik...sokszor olyan volt mint egy apuka komolyan:D
Az ultrahangra azért én lehet rákérdeznék nála legközelebb vagy felhívnám telefonon (ha magán és rákérdeznék).Én alig vártam ezeket a vizsgálatokat, hogy lássam hogy ficánkol.:)
Boldog babavárást és jó egészséget nektek.:)
Tuti keresni fogok másikat. Ráadásul panaszkodtam, hogy fáj az epém környékén. Erre azt mondja az aszisztens, hogy inkább nem mondja, hogy milyen fájdalom jelent ott nagy bajt, mert akkor azt fogom érezni. Korrekt...teljesen...
Amúgy sztk-s doki, de végigcsináltam már 2 másik terhességet 2 másik városban és ott nem tapasztaltam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!