Amikor szültél hány orvos vizsgált meg?
Figyelt kérdés
Beleértendő minden előzetes vizsgálat is, tehát nem csak arra gondolok, hogy mikor már vajúdtál, hanem előtte is.2019. aug. 5. 21:12
1/13 anonim válasza:
Összesen a terhesség alatt:
Háziorvos
Nőgyógyászom
1 nőgyógyász kórházi ügyeleten
1 szülésznő
Szülés után a saját dokim és a viziteken a fôorvos
2/13 anonim válasza:
Elfolyt itthon a magzatvíz, bementünk, megvizsgált az ügyeletes orvos. Vártunk par órát mert még nem indult be a szülés. Pár óra múlva még egyszer megvizsgált, mert elkezdtem vajúdni. Ekkor hívták a saját orvosomat. Ő kétszer vizsgált meg a fiunk megszületéséig. Egyszer amikor beért majd amikor a kitolási szakhoz értünk.
3/13 anonim válasza:
2es vagyok
Terhesség alatt csak a saját orvosom vizsgált.
4/13 anonim válasza:
1. Babánál 1 orvos és 1 szülésznő.
2. Baba, az esti ügyeletes, megállapította, hogy tényleg a magzatvíz folyik. A szülésznő bekötötte az antibiot, feltette az infúziót. Egy másik 3 oránként rám nézett. Aztán váltás volt, megvizsgált, aztán otthagyott és egy 3.dokival szültem végül meg és a sokadik szúlésznővel.
5/13 anonim válasza:
Egy sem, mert nem volt rá idejük.
Egyből szültem.
6/13 anonim válasza:
Szivárgó magzatvízzel mentem be, megnézett az ügyeletes. Ezután este 6ig senki nem nézett rám, akkor kezdődtek a tolófájások, és mentem szülni.
7/13 anonim válasza:
Két hetig voltam szules előtt a kórházban visszatartason, közben elég sokat a szuloszoban. Szerintem nrm volt olyan orvos a korhazban aki ne vizsgált volna...
8/13 anonim válasza:
2
Egyik megállapította a terhességet, a másik meg végigkísérte a szülésig.
9/13 anonim válasza:
1, 1x mikor varandóssag alatt vèreztem, kacsaval, nem kezzel. Szülèsnel csak bàba (midwife) vizsgàlt, 4x, ebből 1 mar szülès utàn volt.
10/13 anonim válasza:
Oktatókorházban szültem, szóval legalább 10en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!