Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Engedjem, hogy a párom bejöjjö...

Engedjem, hogy a párom bejöjjön velem a szülőszobára? Ma is behívtam amíg vizsgált az orvos, mert úgymond figyelem, hogy hogyan éli meg "ezeket" a dolgokat, mert nem vagyok benne biztos, hogy fel van rá készülve.

Figyelt kérdés

Ledöbbentem, mert ma kibukott belőle, hogy nem tetszik neki, hogy "turkálnak bennem". Elbizonytalanodtam, hogy feltétlen látnia kell-e a szülésemet. Az elejétől azt mondja, hogy bent szeretne lenni szülésnél, és én is szeretném, de ott ennél különb dolgokkal fog találkozni, mint egy "szimpla" méhszáj vizsgálat. Mit fog azokhoz szólni, sokkolja majd?

Egy 38 heteske.

2008. okt. 29. 22:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Akkor válaszd azt a megoldást, amit én. A vajúdás alatt ott volt velem, de amikor a kitolás jött, kiküldtem, mert én se voltam benne biztos mit is szeretnénk. De utólag úgy gondolom, hogy jól döntöttem.

Üdv, és könnyű szülést kívánok

2008. okt. 29. 22:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

szia!!! Én is hamarosan szülök,az én párom is be szeretne jönni, de neki sem tetszett pl.hogy eddig a terhességem alatt több doki is látott.. Szerintem beszélj vele erről,és közösen hozzátok meg a döntést, esetleg javasold neki az "aranyközéputat", amit az 1. válaszoló tanácsolt.

Minden jót,könnyű szülést!

2008. okt. 29. 22:09
 3/15 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem az első kicsit hülyeséget ír... A vajúdás alatt is többször vizsgálnak, és ha pont ez zavarja a férjedet, akkor már tök mindegy, hogy a kitoláskor bent van-e vagy nem.

Szerintem ha ő bent szeretne lenni, akkor ezt ne akadályozd meg. Nem kell ezt túlfilozofálni.

Az ő gyereke is, természetes, hogy látni szeretné, ahogy világra jön, és szerintem akkor csak örülni fog, ha az orvosok megvizsgálnak téged, és mindent rendben találnak.

Szerintem egyszerűen csak furcsa, szokatlan neki a helyzet, de nagyon megbánnád, ha nem engednéd be a szülőszobára.

2008. okt. 29. 22:10
 4/15 anonim ***** válasza:
43%
Kedves 3. válaszoló, a vajúdás alatt le voltam takarva egy lepedővel, jött a szülésznő és benézett alá, és megvizsgált úgy, hogy abból semmit nem lehetett látni. A kitoláskor pedig már nem volt rajtam semmi és a "nyakamba" volt a lábam. Nem a válaszolókat kell kritizálni, hanem a kérdezőnek tanácsot adni.
2008. okt. 29. 22:12
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
biztos ami biztos nézess meg vele pár szülést mutató videót pl a youtube-on, mert nem hiszem, hogy tisztában van vele, hogy ténylegesen milyen lesz - ha azokat jól bírja, nem gondolja meg magát és tényleg be akar menni, szerintem ne akadályozd meg
2008. okt. 29. 22:14
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem dontson o! Orulj neki hogy bent szeretne veled lenni, sok ferfi nem akar bemenni a szulesre. Dontson a parod!

Konnyu szulest NEKTEK!

2008. okt. 29. 22:43
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

szia!

amikor en szultem a lanyomat a ferjem sajnos 10 ezer kilometerre volt tolunk es ha akart ha nem o egyaltalan nem lehetett ott, de mikor megnezetettem vele a youtubon egy szulest, roszul lett megmondta mikor a masodik babank fog jonni semmi keppen nem akar bent lenni velem a kitolasi idoszaknal de a vajudasnal nyugodtan bent lehet ott nem fog latni semmitse!konnyu szulest:)

2008. okt. 29. 23:21
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, és a jókívánságokat!
2008. okt. 29. 23:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia hát mit is írjak. Inkább leírom, ami velünk volt, olvassa el a férjed is, és döntsön belátása szerint.

Mi együtt szültük mind a 2 babát.

Sőt! Amikor az első babámnak előbújt a feje teteje,a párom megsimogatta, és sírva fakadt, annyira jó élmény volt. Ő látta meg először, ő érintette meg elsőnek, és soha nem fogja elfelejteni.

Ahogy megtudta, hogy újból terhes vagyok, nem az volt neki, az első, hogy de jó, hanem az, hogy bemegyek, ott leszek...

Azt mondta, hogy élete legnagyobb élménye volt, bánná, ha kihagyta volna.

Hogy mitől félnek ilyenkor a férfiak? Szerintem attól, hogy szenvedni látják a párjukat, és a vértől.

Az, hogy ki hogy viseli, mindenkinél más, de rengeteg szülést láttam, ( foglalkozásomból adódóan)és a vér szinte minimális.

A legjobb, ha a tisztításnál, és a varrásnál( ha szükség van rá)nincs ott, addig elkisérheti a szülésznőt és megnézheti a fürdetést, és az első vizsgálatokat.

Mindn jót, remélem segítettem.

JÓ, ÉS KÖNNYŰ SZÜLÉST KÍVÁNOK!

ÉS EGÉSZSÉGES PICURT!

2008. okt. 30. 00:19
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton az én férjem se bírja a vért,de a szülést együtt képzeltük el...a végén teljesen ledöbbent,mert vért szinte nem is látott,és szerinte sokkal szörnyűbbek voltak a neten látott szülések!Saját bevallása szerint élete legnagyobb és legmeghatározóbb élménye volt!5 hós baba anyukája
2008. okt. 30. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!