Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Engedjem, hogy a párom bejöjjö...

Engedjem, hogy a párom bejöjjön velem a szülőszobára? Ma is behívtam amíg vizsgált az orvos, mert úgymond figyelem, hogy hogyan éli meg "ezeket" a dolgokat, mert nem vagyok benne biztos, hogy fel van rá készülve.

Figyelt kérdés

Ledöbbentem, mert ma kibukott belőle, hogy nem tetszik neki, hogy "turkálnak bennem". Elbizonytalanodtam, hogy feltétlen látnia kell-e a szülésemet. Az elejétől azt mondja, hogy bent szeretne lenni szülésnél, és én is szeretném, de ott ennél különb dolgokkal fog találkozni, mint egy "szimpla" méhszáj vizsgálat. Mit fog azokhoz szólni, sokkolja majd?

Egy 38 heteske.

2008. okt. 29. 22:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

szia!

páromat is zavarja,mikor megyek nődokihoz,,,gondolj bele,végig nézte ahogy a szeretett személyének intim részét más tapogatja, és elinditotta benne a féltékenységet.mert ilyenkor nem azt látja h doki,hanem h férfi.(párom mondta)

Párom bent volt velem szüléskor végig,mndent megnézett,de ott nem zavarta ez,azt mondta egy volt a lényeg,h minnél hamarabb tul legyek rajta, ne lásson szenvedni.és épp ezért nem hagyott ott egyedül,mert látta mekkora erőfeszités,fájdalom és nem akart ott hagyni! szal ennyi,max kimegy ha már nem birjamvagy elfordul,vagy csak a fejedet nézi.annyi megoldás van..de vajudás idején tényleg naon jó ha bent van!

2008. okt. 30. 07:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha be szeretne menni, és téged nem zavarna, hogy bent van, engedd meg neki, mert esetleg ha "kitiltod", neheztelhet később, hogy lemaradt valamiről. Persze az is előfordulhat, hogy időközben meggondolja magát, és inkább kimenne. Ezzel sincs semmi probléma, akkor kimegy. :) Egyébként nem kell neki semmiféle "turkálást" látnia, ha a fejednél áll, és segít pl. a fejedet tartani, a homlokodat törölgetni, stb. Az én párom is bent volt az elsőnél, mert be akart jönni, de a végén sajnos kiküldték komplikáció miatt. Most 38 hetes vagyok, és ismét apás szülést tervezünk, de azt tudom, hogy nem engedem a lábam közé nézni, mert engem zavarna. Ő azon a véleményen van, hogy amelyik apa "csömört kap" ill. megundorodik a szülés miatt, az nem is érett agyilag. És ezt mint férfi mondja.
2008. okt. 30. 09:37
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Kedves 4.! Ha szerintem valaki nem jó tanácsot ad, akkor kritizálom. Nem mindenhol vizsgálnak úgy, hogy letakarnak. Szerintem több olyan hely van, ahol nem. Nem csak abból kellene kiindulni, ami és ahogy veled történt. Máshogy is történhetnek ám a dolgok.
2008. okt. 30. 11:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

szerintem a párod legyen veled! A szülés más mint egy vizsgálat! Ott ő is és te is annyira izgatottak lesztek. Veled, az érzéseiddel és az agyaddal ő fog foglalkozni, az orvosok meg a babáddal és a testi épségeddel.

Üdv, könnyű szülést:

40hetes kismama

2008. okt. 30. 15:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezt most mindenkinek.Én nagyon örülök,hogy többen és többféleképpen elmondják a véleményeiket és a tapasztalataikat,mert nem csak jó dolgok történnek sajnos hanem rosszak is.És ha csak jók lennének nem is kérdezne senki.Én soha nem szavazok ezért ki senkit ,sőt próbálok tanulni mások által leírt esetekből.Jelenleg mi is ezzel állunk szemben ,de már történt olyan is ,hogy a férj annyira meg...hát nem utálta, de nem mert többet a feleségéhez nyúlni vagyis nem úgy és évekkel később ebből adódóan válás lett.Nagyon figyeljünk egymásra és egymás véleményére ,mert nem minden férfi egyforma.Attól sztem nem megy el senkinek a kedve ,hogy én ezt halottam.remélem legalábbis és mindenki inkább óvatos legyen mintsem ilyenek legyenek.Persze én is szeretném ha bennt lenne a párom most ezt csak azért írtam,hogy ne veszekedjetek,hanem inkább értékeljétek egymás hozzászólását.

Mindenkinek minden jót és könnyű apás szülést.

2008. okt. 30. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!