Kinek mikor és meddig tartott a jósló fájások?
Nekem 33 hetesen kezdte.
Ma vagyok 34 hetesen kereken és szúró, nyilalo fájdalom jelentkezik a hüvelyembe, de hamar el is múlik. Tágul a medencém vagy a baba helyezkezdik egyre lejjeb?
Nekem 32 hetesen volt az első. Viszont nekem sosem volt nyillalo fájdalom, inkább csak bekeményedett, főként a pocakom eleje-közepe. De nem fájt habár kellemes érzés sem volt. A 37. Héttől már minden nap volt, az utóbbi napokban pedig minden este legalább 10...
34 hetesen még nem hiszem hogy lejjebb helyezkedne a baba, de tagulni azt biztosan tágul :)
39+3 hkm
Nalam is 33 hetesen kezdődött. Úgy éreztem sokszor, mintha csípőfogóval húznàk😅 és ez kitartott a végéig.. Mindennapos fájdalmak. Keményedés és a társai.
Én kórházba is kerültem, mert előrehaladott fájásokat mutatott a CTG. Szerencsére nem lett koraszülött😊
De 40+6 hetesen indítani kellett, mert nem akart kibûjni a Hercegnő 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!