Cumitól elfelejtheti hogyan kell szopizni?
Néha kap cumit, de csak nagyon ritkán ha olyan helyen vagyunk és nyafizik. Nem is nagyon kell neki általában. Az utóbbi pár napban viszont többet volt a szájában. S ma azt vettem észre hogy 3óra cumizás után mintha nem tudná hogyan szívja a bimbóvédőt, amit születésétől használunk. Teljesen bele hergeli magát és csak sír. Még a tej is hiába folyik a szájába. Viszont keresi nagyon.
6hetes kislány anyukája
Szia! Ezt hívják cumizavarnak. Másképpen kell szopni a bimbóvédőt, mint a cumit. Próbáld meg leszoktatni róla, mert a vége akár az is lehet, hogy leválasztja magát, max. cumisüvegből hajlandó majd meginni a tejcsit.
Üdv.
Az én pici lányom (4,5 hónapos) szopizik bimbóvédővel, cumizik és üvegből is kap anyatejet minden nap. Szerencsére nem zavarta össze a cumi, sőt megnyugtatja.
De szerintem is ez baba függő.
Nálunk sem volt eddig gond. Nem nagyon szokott cumizni.
Mostanában csinálja néha hogy mintha nagyon éhes lenne, de nem szopizik. Csak sír és nehéz megnyugtatni.
Szia!
Ha sír, akkor is cicit adj neki.Szóval, hagyd egy kicsit éhezni és akkor majd fog szopizni. Mert a cumiból csak folyik a tej és az neki kényelmesebb.Az enyém nem zavarodott össze, cumizik is és cicizik is. Mondjuk én nem használok bimbóvédőt, akartam, de nem jött rajta a tej.
Próbáld meg bimbóvédő nélkül!
Kedves Első Válaszoló! Nem az a kérdés, hogy tetszik-e a válasz, hanem, hogy más számára hasznos-e. Szerintem meg nem a kérdésre válaszoltál, vagyis nem volt hasznos a válaszod. Ettől függetlenül én maximálisan egyetértek veled, nem tartom helyesnek a cumit (mi nem is használunk) és minden alkalommal megrökönyödök amikor egy kisgyereknek - akár beszéd közben is - ott lóg a cumi a szájában.
Nem kell a lepontozáson felkapni a vizet, én speciel nem is foglalkozom vele, mert sokan azért a "nem hasznos"-ra kattintanak, mert nem értenek egyet a válaszolóval és szerintem nem ezért jött létre.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!