Mi történik, ha kerek-perec megtagadom a szoptatást a kórházban?
"Ez nem tunik tul orvosi hozzaallasnak."
Ez nem tunik tul anyai hozzaallasnak. Igy nincs semmi jogod az orvosi hozzáállást birálni!!!!
Én sem értem ezt.Nyilván nem kényszerítenek csak szar anyának gondolnak majd ha esetleg tudnál,csak nem akarsz majd szoptatni csak mert. Velem 3 napig küszködtek,hogy induljon meg a tejem,de természetesen addig sem halt éhen a gyerekem bár nem tápszert kapott, hanem anyatejet.
Azért kíváncsi lennék a miértre ha azért tetted fel a kérdést,mert te mar eldöntötted,hogy nem fogsz szoptatni és megvonod a gyerekedtől
Figyelj,eloszor csunyakat gondoltam... de, nem az en dolgom....
De ha elfogadsz egy tanacsot igy ismeretlenul... tudom, a testunk nem egyforma, lehet nekem szerencse volt, de lehet az is, hogy nem, de...
Ha kenyes vagy, de azert szereted, ha ellazulhatsz, akkor mindennap morzsolgasd a mellbimbodat, ha nem te, akkor a parod, eloszor fura, kell ido, hogy megszokd, de harha segit abban, hogy ha szoptatasra kerul a sor, ne fajjon annyira. Nekem bevallom addig fajt (max egy kis sziszeges, ahogy fajt), de utana mar nem. Nem tudom, hogy azert mert keszitettuk a mellemet a szoptatasra vagy mert amugy is birnam, de szerintem nem vesztesz semmit, ha kiprobalod. Persze ne egy ket het, habem itt honapoķ kellenek... amugy a nogyogyaszom is javasolta, es en orulnek is neki, ha errol nyiltan lehetne is beszelni, talan sok szoptatos anyukanak lennek csak KONNYEBB a szoptatas.
Persze, talan az is enyhitene a velemenyed, hogy bizarrnak tartod.
De a baba erdekeben, remelem sikerul neked. (Egyaltalan nem azert, mert megtagadnad tole) Egyszeruen csak olyan jo erzes, mikor latod, hogy megnyugszik, es elegedetten mormog... es ezt nem a muanyag cumi miatt, hanem hogy ott van edesanyaval...
Koszonom 18-as nagyon kedves vagy.
Arra en is gondoltam, hogy ha tudok, fejnek neki. Az immunrendszere miatt. De majd meg meglatjuk. Mivel ennyire kedves a valaszod, igerem elgondolkodom melyebben azokon amiket irtal 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!