Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 napos baba miért nem akar enni?

3 napos baba miért nem akar enni?

Figyelt kérdés
Mikor be hozzák etetni megpróbál szopni van hogy sikerül 5-10 percet van hogy nem és el is alszik. Felkelteni nem tudom semmire se ébred de amikor el viszik sír vegig amig nem hozzák a következő szoptatásra. Volt még így valaki? Mi lehet a baj? Hogy tudnám rá venni hogy amíg velem van jól lakjon? Segítsetek kérlek.
2019. márc. 31. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

En külföldön szültem és mivel császáros voltam végig még bent voltunk az 5 nap alatt csak szoptatásra hozták be. Kegyetlen időszak volt, depressziós is lettem végig sírtam még bent voltunk hogy nem lehet velem. A legrosszabb az volt mikor hallottam, hogy szegénykém torka szakadtából sír, be akartam menni felvenni és szó szerint leordítottak hogy mit képzelek magamról. Rettenetes 5 nap volt...

Ha nincs kifordulva arra azt tudom tanácsolni hogy a két ujjaddal fogd össze a bimbód és úgy próbáld a szájába tenni, nagyon nehéz tudom de legyél kitartó!

2019. márc. 31. 23:17
 12/14 Nusy83 ***** válasza:
100%

Én is Nyhán szültem császárral velem a 12órás örző után ott volt a gyerkőc. Míg bent voltunk az ottani ápolók (3-4 kivételével) szörnyen viselkedtek a szoptatási tanácsadó pedig egy igazi beképzelt bunkó aki csak kötekedett ahelyett hogy megmutatott volna bármit. Nekem a 4.-ik napon mikor mentünk volna haza közölték hogy túl sok sulyt vesztett így maradunk. Számomra ez azért volt érthetetlen mert minden fürdetésnél kérdeztük a sulyokat a szobatársakkal és mindőnknek annyit mondtak hogy mindenkivel minden rendben. Ezután derült ki hogy 30perc alatt a gyermekem mindössze 2g(2ml) tejet tudott leszívni ciciből számomra ez olyan megrázkódtatás volt amin nehezen tudttam túltenni magam. Ezután ugye tápszert kapot de előtte biztos hogy nem adnak nekik semmit ha nem indokolja 10% feletti sulyesés.

Szerintem ha azt mondod hogy hozzák neked ki mert etenél kötelesek kihozni plusz vannak olyan szobák ahol eleve veled lehet a pici kéresd át magad hátha igaz nincs mindíg szabad ágy de hátha.

2019. ápr. 1. 02:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, teljesen biztos, hogy a korod miatt szívóznak veled. El tudom képzelni mennyire nehéz lehet a “felnőttek” ellen fellépni, de JOGOD VAN A BABÁVAL LENNI! Minden kisbabás könyv arról szól, hogy nem szabad a kicsit sírni hagyni és hogy lelki törést szenved ha megteszik, Nyegyházán meg ez a protokoll??? Miért nem keresi meg ezzel valaki a Helsinki Bizottságot például? Én akkora balhét rendeztem volna, hogy egy életre megemlegetnek és 10000% hogy NEM hagytam volna, hogy a kisbabám egyedül sírjon. Bárkit darabokra téptem volna aki közém és a frissen született kisbaba közé áll.
2019. ápr. 1. 08:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó:mikor szültél? 2016ban én rooming in szobában voltam! Mégsem lehetett velem a lányom a császár miatt!!
2019. ápr. 1. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!