Meddig érdemes szoptatni a gyereket?
Sziasztok!kisfiam 13 hónapos még kéri a cicit, ha álmos azon alszik el.
Szerintetek szoktassam le lassan, vagy hagyjam még szopizni? Tejem is alig van már
Ha nem tudsz valamit értelmezni, kár hozzászólni, főleg hogy 1-et se szoptattál.
(Nem a szoptatás volt a probléma, hanem hogy egésznap üvöltött a gyerek, nem evett mást, a tej már nem is volt kielégítő, folyton éhes és nyűgös volt, hiába szopott. És azt is leírtam, hogy az elsőt nem szoptattam, mert a jóistenért sem volt hajlandó, hiába akartam... Értő olvasás nem megy látom ...)
Szeretettel ajánlom Lepesi-Benkő Réka tanácsadói oldalát olvasgatni:
Az írásaiból fény derül arra, hogy sok szoptatási nehézségre van megoldás, illetve fel lehet ismerni, hogy mik azok, amik csak "korszakos" problémák, és ha kibekkeljük őket, túl lehet lendülni rajtuk. Sajnos a magyar védőnői rendszerben sok dolgozó van, akik nem korszerűsítik a tudásukat, ezért sok ilyen szoptatást segítő információ nem jut el a friss anyákhoz.
Kérdező, választ kaphatsz arra is, hogy általában milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a baba érdekében, emellett mégsincs arról szó, hogy az anya igényeit egyszerűen sutba kell dobni. Réka segít világossá tenni, hogy a kellemetlenségeknek gyakran vannak jól látható céljai, és ez esetleg segít könnyebben átlendülni feladás nélkül.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!