Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor kezd apadni a tej ha...

Mikor kezd apadni a tej ha csak fejek?

Figyelt kérdés
A múltkor rám ijesztettek, hogy hamarosan el fog apadni a tejem ha csak fejek a babámnak.Tényleg így van?Meddig lehet csak fejéssel táplálni a babát?Most vagyunk 15 hetesek és napi 7Xeszik=7 fejés
2010. júl. 2. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Ameddig csak fejsz, addig lesz tejed, ne higgy a rémisztgetőknek.

3,5 hónapos a fiam, egyelőre semmi jele, hogy apadna a tejem. Napi 1 liter felesleget még le is adok az anyatejgyűjtőnek.

2010. júl. 2. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem igy még több lesz egyre jobban mert mindig kivan ürítve a cici! Dehogy apad!!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 2. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 8-án lesz 7 hónapos a kisfiam.Első pillanattól kezdve fejem így cumisüvegből eszi.Olyan sok lett tőle,hogy anyatejleadó anya is lettem.Szinte 2-3 óránként fejni kell.

2010. júl. 2. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!