El fog apadni a tejem? Mit tegyek?
hívj fel egy szoptatási tanácsadót. nekem csak ők tudtak segíteni. 2-3 hós korában majdnem feladtam, a segítségükkel több mint 1 évig tudtam szoptatni!
www.lll/telefon
Nagyon ügyes vagy, hogy nem adtál cumisüvegből tápot.
Lehet, hogy növekedési ugrás van és két, három nap míg újra beáll a kereslet kínálat.
Ezeket az oldalakat is hasznos, ha átnézed.
Ne fél, hogy elapad mert akkor tényleg el fog.
Mi is így voltunk de kitartással sikerült,a szopi.
Most 11 hónapos és még a gyümi és főzelék mellé amikor kér kapja a cicit.
Mindenekelőtt: keress meg a szoptatási tanácsadót, ahogy az előttem lévők is javasolták.
Kérdezz utána, de én úgy tudom, hogy nemcsak a tej mennyisége, hanem minősége is tud változni. Azaz egy idő után kiadósabbá válik ugyanannyi mennyiség - ezért nem kell kétségbe esni, sem naponta, szoptatásonként méregetni - hetente bőven elég. Figyeld a babát, ő elégedett-e. Ez irányadóbb minden mérlegnél. Anyukának: + Nyugi, pihenés, minőségi evés - ivás.
Tápszert nem kapott még, tegnap 40 ml lefejt tejet kapott pótlásként, ennyire volt szüksége a cicizés mellett. Fejek amikor csak lehet, hisz ha pótlás kellene tudjak hová nyúlni.
Köszönöm a válaszokat. Megfogadom a tanácsokat.
Én is fejlődési ugrásra gondoltam, én is reménykedtem a 2-3 napban, de már holnap egy hete tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!